Czy powina pojawić się nowa załoga?
Napisano 07.04.2005 - |19:27|
Prawo Clarke'a
Napisano 07.04.2005 - |20:04|
Podsumowanie: Wszystko zależy od scenariusza.
Napisano 07.04.2005 - |20:10|
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 07.04.2005 - |20:14|
A mi się zdawało że kogoś innegoZ ENT niestety dobrze się ogląda tylko Ploxa.
Ciekawy pomysł . Mógłby zaistnieć , wraz z szerszeym badaniem Bety . Do tego jeszcze jakiś konflikt z Romulanami - niekoniecznie od razu wojna , ale coś co było by widoczne na przełomie sezonu i przyciągało ludzi .Nie ma raczej szans na zobaczenie jeszcze raz na ekranie pełnej załogi ze ST TNG. Ale nie jest to problemem moim zdaniem ze ST DS9 i ST VOY oraz TNG można wybrać co ciekawsze postaci i z nimi sworzyć nowy serial i nowy film.
Napisano 07.04.2005 - |23:18|
Mam za sobą powtórkę wszystkich kinowych ST i tak zaczynam dochodzić do wniosku że załoga z The Next Generation powina już odejść na emeryture, w universum ST powina się pojawić nowa załoga nie koniecznie ta z ostatniego serialu "Enterprise". Na kinowych ekranach powina pojawić się nowa załoga i nowy statek bo ile może być Enterprisów, jak dalej pójdzie to im się alfabet skączy. :afro:
no jak zabraknie (pojedynczych) literek to zawsze mozna zrobic tak:
- 1701 AA
- 1701 EC
itd....
a jak tego bedzie malo to zawsze mozna wprowadzic 3; 4 czy nawet 5 litere
- 1701 ABCDE :hyhy: :clap: :clap: :clap:
Żelazny
Napisano 08.04.2005 - |10:15|
a ostatnio chodzą słuchy ze nowy film jednak będzie z jakąs nowa załogą a dziać sie będzie w czasach wojen romulanskich (pre-Kirkowe)
Napisano 08.04.2005 - |23:14|
Blood is the truth...
Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl
Napisano 10.04.2005 - |15:58|
Prawo Clarke'a
Napisano 10.04.2005 - |22:13|
Napisano 15.04.2005 - |17:21|
A może by tak zrobić film kinowy nie koniecznie z aktoram wystempującymi w jakim kolwiek serialu z seri ST. Taki film z niczego, z załogą nie występującą w jakim kolwiek serialu ST. :afro:
Jest niesamowicie prawdopodobna kiszka... Gdyz Berman ciagle gada o tym preTOSowym filmie z zupelnie nowa, z powietrza wzieta, zaloga...
Bez urazy, ale wolalbym obejrzec w kinowce zaloge, ktora ma za soba HISTORIE, ktora nie jest plytka i pusta, i ktora jakis czas bym juz znal /i znal jej mozliwosci/.
Napisano 02.05.2005 - |18:55|
Pozdrawia
Napisano 02.05.2005 - |19:33|
Napisano 03.05.2005 - |00:54|
Pozdrawia
Napisano 19.06.2007 - |16:08|
Napisano 19.06.2007 - |17:13|
Na razie jest potwierdzone tylko jedno: J.J. Abrams robi ST 11 i tyle.
Serialu nie bedzie z prostej przyczyny Abrams dobierze do roli Kirka kogos znanego a takie osoby raczej graja epizodycznie w serialach.
Chodza sluchy, ale ile w tym prawdy to tylko Abrams wie
Na razie premiera zapowiadana na gwiazdke 2008 r. wiec jeszcze troche pospekulujemy
W kazdym razie na razie mi sie to niepodoba. :sam9:
Napisano 26.06.2007 - |15:53|
Że serial powstanie to do tego nie ma żadnej wątpliwości, tylko nie będzie to prędko. Najbardziej jednak obawiam się tych kasacji seriali, bo entek ledwo dotrwał do 4 sezonu, boję się ile wytrzyma nowy serial jeśli nie będzie dobry.
Jedyne pocieszenie jest takie że startrek ma tak wielu fanów że nawet sobie nie wyobrażam co oni mogliby przesłać do stacji gdyby serial skasowany szybko, tak jak to miało miejsce z jericho.
A tak po za tym, to nie mogę się już doczekać filmu, bo będzie spewnością rewelacyjny, za sprawą J.J Abramsa, w końcu pokazał że oprócz losta może zrobić świetny trzymający w napięciu film (mission 3).
P.S
A tego gościa co napisał komentarz pod tekstem na onecie, to bym chętnie udusił.
~quark się zwie i napisał że mogą sobie dać spokój z nowym serial jeśli będzie tak mizerny jak entek i voyager.
Za entka go rozgrzeszam i wybaczam, ale za voyagera już nie :evil: . Bo moim skromnym zdaniem voyager był najlepszym z treków, i włąsnie go oglądam 4 raz.........................ach i ta 7of9, mógłbym dla niej ogladać voyagera do końca życia
Napisano 28.06.2007 - |12:33|
ale to tylko marzenia bo Trek juz chyba skleślili...nawet kilka filmow kinowych tego nie zmieni....szczegolnie takich w stylu Nemesis :/
Napisano 28.06.2007 - |17:09|
A ci którzy stawiają kreską na treku jeszcze się mogą zdziwić – przetrwał 40 lat przetrwa następne.
PS> Nemezis nie jest złym filmem i mi się bardziej podoba niż Insurection, a JJ to ja się boję bo osobiście nic czego dotknął nie uważam za wielce wybitne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »