Witam.
Myśle ze dosc ciekawy temat bo osobiscie uwazam ze jesli pozadna okladka to i pozadne pudelko musi byc.
Pudelko pudelku nierowne, dosc czesto sie zdaza ze plyty poprostu sie wypinaja.
Osobiscie uzywam juz sprawdzonych pudelek kupionych carefourze po 2 zl sztuka , ale niewiem jakiej to firmy.
PS.
Wie ktos gdzie mozna dostac pudelka na 4dvd chodzi mi o te szerokie.
Pudelka DVD
Rozpoczęty przez
Pito
, 02.04.2005 - |10:27|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.04.2005 - |10:27|
Napisano 02.04.2005 - |11:08|
W MediaMarkt kupiłem kiedyś pudełka na 4dvd pakowane po 3szt.
Pudełka były szerokości 17mm, czarne. Nie wiem czy je jeszcze sprzedaja, ale możesz sobie zobaczyć jak mieszkasz koło jakiegos
Pudełka były szerokości 17mm, czarne. Nie wiem czy je jeszcze sprzedaja, ale możesz sobie zobaczyć jak mieszkasz koło jakiegos
Zawsze po grudzie
Napisano 22.05.2005 - |16:38|
po co tyle kasy wydawac ja juz sprawdzilem dobre pudelka i place po 60 gr czy to za pojedyncze czy za podwojne i potem okladki do nich pasuja
Napisano 22.05.2005 - |18:45|
a jakiej firmy te pudelka masz lincolm?
Napisano 23.05.2005 - |21:52|
to sa chyba jakies noname bo nic na nich nie jest napisane
Napisano 04.06.2005 - |13:59|
No dobra ja mam inny dylemat fajne są okładki do treków ale one nie wchodzą na 2 dvd tylko 2 dvd + cd. Wiem że można przyciąć czołówkę ale do tego bym się wolał nie posuwać (no chyba że będę musiał). W związku z tym jakich pudełek użyć aby do jednego pudełka zmieścił się cały sezon??
Mamy dokładnie tyle wolności ile jesteśmy wstanie sobie wywalczyć i dokładnie tyle ile jesteśmy w stanie obronić!!!
Napisano 04.06.2005 - |16:02|
"Caly sezon" czyli trzy plytki?.. Mozesz miec z tym problem. Na 3 plytki pudelek nie widzialem, sa co prawda na 4, ale widzialem je bodajze raz w Media Markt. Maja one glebsze "grzybki", na kazdy wchodza po 2 plytki.
Mozesz chodzic po sklepach i szukac takich pudelek, ale chyba szybciej zrobisz wyrzucajac napisy koncowe z odcinkow.
Mozesz chodzic po sklepach i szukac takich pudelek, ale chyba szybciej zrobisz wyrzucajac napisy koncowe z odcinkow.
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 31.08.2005 - |20:51|
Ave,
chcialbym podrzucic ze dzis widzialem w Auchmanie pudelka typu 1 (te z linka podanego w poprzednim poscie) na 4 i 6 plytek po 3zl za sztuke a natomias te same putelka tylko ze w komplecie czyli na 4; 6 i 8 plytek po 7,89zl sa dostepne w Macro !
Zelazny
chcialbym podrzucic ze dzis widzialem w Auchmanie pudelka typu 1 (te z linka podanego w poprzednim poscie) na 4 i 6 plytek po 3zl za sztuke a natomias te same putelka tylko ze w komplecie czyli na 4; 6 i 8 plytek po 7,89zl sa dostepne w Macro !
Zelazny
Napisano 25.10.2005 - |17:14|
Zna ktoś punkt w Warszawie gdzie mogą nadrukować na płytę obrazek??
Bo niestety ja nie mogę znaleźć. A jak znajdę do nie można sobie wydrukować na 1 szt. tylko ok 100!!
Bo niestety ja nie mogę znaleźć. A jak znajdę do nie można sobie wydrukować na 1 szt. tylko ok 100!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych