Odcinek 067 - S05E16 - Conquer
Napisano 08.03.2015 - |12:44|
Napisano 30.03.2015 - |05:49|
Gościa stojącego na warcie to powinna czekać chłosta. Myślałem, że padnę jak zobaczyłem że odchodzi od otwartej bramy i jeszcze prosi księżulka chodzącego w amoku o jej zamknięcie. Taki kurna to był problem zamknąć ją? Finał TWD miał mu uciec czy co?
Morgan widzę nie doszedł do równowagi jeszcze, ale w sumie on już chyba nigdy nie dojdzie. Za to wejście na Ricka jak zwykle idealne. Ciekawe czy nagle przestanie Ricka lubić?
No i W to jednak wygnańcy z miasteczka. Fajną sobie kryjówkę zrobili. No i tłumaczy to czemu tak mało ludzi jest w Aleksandrii, po prostu każdych potencjalnych im wygnańcy ubijają. Teraz pewno trzeba będzie na nich urządzić polowanie na początku następnego sezonu. Choć jak znam życie, to pewno najpierw rozwalą miasteczko.
No i to spotkanie. W ogóle do zbrojowni widzę nie ma problemu z dostępem, ani nie pilnują, ani nie liczą broni. Dziw, że te dwa lata przetrwali. No i ten doktorek z mieczem. Wystarczyło poderżnąć jedno gardło, by jego życie nie miało znaczenia? I na kij ta cała gadka ten przywódczyni. Ehh ta obłuda ludzi. Obłudy nawet apokalipsa nie zmywa.
Napisano 30.03.2015 - |12:47|
W końcu ktoś na tyle inteligentny, by używać dźwięków i świateł do wabienia truposzy!
Czekam na kolejny sezon i mam nadzieje, że będzie lepszy od tego.
Napisano 03.04.2015 - |16:35|
Mi się w sumie finał podobał ale ta irracjonalność i naiwność mieszkańców Alexandrii jest przemalowana do granic możliwości. Ja bym rozumiał jakby to był początek ale tyle czasu po wybuchu epidemii? Teraz czekamy do wakacji co pokaże konkurencja z zachodniego wybrzeża
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych