Witam. Czy ma ktoś może wiedzę czy istnieje program, skrypt czy cokolwiek innego by ustawić w systemach WIndows język Alturian? Chodzi o to by można było pisać ich językiem nie tylko w Notatniku lub innych edytorach tylko we wszystkich aplikacjach, np. Firefox, Chrome...
Windows w języku Pradawnych
Napisano 22.02.2015 - |18:59|
Napisano 01.03.2015 - |23:12|
Halo...?
Napisano 15.03.2015 - |16:33|
No chyba se jaja robisz
Napisano 31.03.2015 - |08:29|
Aeres takj taki program nazywa sie rejestr systemowy-regedit i zmieniasz domyslna czcionke na tą ktora chcesz. a Petrosdbz20 sam se jaja robisz facet pyta bo nie wie a nic nie wnoszace odpowiedzi do rozmowy powinny byc przez adminow usuwane i banowani ludzie ciekawe na czym te 102 postynapisales bo raczej inteligencja nie grzeszysz.
Ps. Jeśli nie poradzisz sobie na prv moge ci wyslac gdzie dokladniej w rejestrze znalezc .
Użytkownik emilzx edytował ten post 31.03.2015 - |08:34|
Napisano 03.04.2015 - |17:44|
Zmian czcionki dotyczy tylko systemu. W programach dalej będzie po staremu, więc nie rób chłopaczkowi nadziei.
program nazywa sie rejestr systemowy
Rejestr nie jest programem. Pan 'inteligentny" się znalazł...
Użytkownik Petrosdbz20 edytował ten post 03.04.2015 - |17:45|
Napisano 23.04.2015 - |13:55|
Jak ktos umie to wszystkio zmieni ja mam calego windowsa zmienionego system , programy . Owszem rejestr to nie program mialem napisać w cudzysłowiu .. Co do programow to zmieni polecenia typu plik edycja itd a napewno mu oto chodzilo ponadto mozna w przegladarce zmienic czcionke i strony tez sie wyswietla w czcionce alteran tak samo w notatniku mozna ustawic czcionke i pisze normalnie w czcionce al;teran. Więc wszystko jest mozliwe . {Petrosdbz20 jak nie wierzysz jak bede mial czas zrobie zrzuty ekranu to se zobaczysz ze wszedzie mi dziala ta czcionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych