Odcinek 202 - S10E07 - Girls, Girls, Girls
Napisano 16.11.2014 - |18:37|
Napisano 26.11.2014 - |13:18|
Za to Crowley jednym wyrazem zdobył odcinek: "Mother." Z jakiej on rodziny jest, że wszyscy mają tam jakieś problemy, jak Winchesterowie. Matka, syn. Cóż począć.
A dusza za sex. Chyba nie warto?
Napisano 26.11.2014 - |23:06|
ano taki sobie. Motyw czarownic całkiem ciekawy ogólnie ale tutaj trochę za dużo napchali wszystkiego w jeden odcinek. Czarownice takie średniowieczne man of letters. Mam nadzieje, że w tym sezonie nie będą się bali uśmiercić kogoś z głównej obsady (tak jak coś przebąkują w tym odcinku o Castielu).
Swoją drogą skoro Crowley żył w urodził się w 18xx, a czarownica brykała sobie już w 16xx to była z niej przynajmniej 200 babcia/mama.
Co mnie jeszcze bardziej zastanawia to gdzie jest ten iron throne Crowleya. Wydaje mi się, że chyba nie w piekle. Na cholere demonom meatsuity w piekle. Tak samo po co by zabrali żywcem czarownice. Nawet nie wiem czy mogą kogoś bez kontraktu do piekła sprowadzić, chyba nie bardzo. Pewnie sobie w jakiejś rezydencji lochy urządził tylko czemu dawali (przynajmniej ja to tak zrozumiałem) do zrozumienia, że audiencje odbywają się w piekle. Retcon ex machina?
Użytkownik Lobo edytował ten post 26.11.2014 - |23:07|
Napisano 30.11.2014 - |18:49|
Ogólnie słaby odcinek. Brakuje jakiegoś wątku przewodniego w tym sezonie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych