Odcinek 092 - S07E13 - Papa's Goods
Napisano 16.11.2014 - |18:26|
Napisano 11.12.2014 - |22:32|
Umarł Król, niech żyje Król! Albo lepiej nie, bo wiele jego przymiotów Jax utracił w ostatnich sezonach. Do samego końca miałem nadzieję, że Chuckie namiesza coś przy jego motocyklu, ale Sutter poszedł w pompatyczność. Fajnie, że pojawiła się w finale Bezdomna, i ten symbolizm - wino i chleb. Choć robienie z Jaxa Jezusa jest moim zdaniem przegięciem. Nie przypominam sobie, żeby Jezus robił taką siekę, jaką zafundował nasz młody prezydent. Trudno było nie załapać tej mało subtelnej alegorii - ostatnia wieczerza, poświęcenie się, aby "zbawić" klub, etc. Średnio to jednak pasowało, po wypraniu z Jaxa resztek romantyzmu. Zresztą spalenie materiałów J.T. na początku odcinka mówi samo za siebie.
Nie miałem jakichś większych oczekiwań, co do finału sezonu i serialu. Nic mnie też nie zaskoczyło. Jak dla mnie 8/10 za odcinek.
I w sumie jakieś 6/10 za cały serial. Byłoby więcej, gdyby nie dłużyzny i rozciągnięcie historii na 7 sezonów. Wpłynęło to dość negatywnie na opowiedzianą historię.
I to chyba ostatni serial z czasów złotej ery seriali (czyli LOST, Prison Break, Heroes, Dexter...).
Napisano 15.12.2014 - |19:56|
I to chyba ostatni serial z czasów złotej ery seriali (czyli LOST, Prison Break, Heroes, Dexter...).
otóż to! dla mnie ten serial skończył się jak wszystkie w/w już dawno, po 2-3-4 sezonach... oglądałem z przyzwyczajenia ale poziom głupoty i absurdu wzrastał z niewiarygodnym tempie. Niedawno ściągnąłem sobie s01e01 zobaczyć jak to było... heh ściąganie składek na klub, występy Elvisa... a na koniec co? masakra taka że by się Expendables nie powstydzili :/ fajne było ale dobrze że się już skończyło
Napisano 17.06.2015 - |09:25|
masz rację, od 4 sezonu to już tylko róznia pochyła w dół
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych