Odcinek 080 - S07E01 - Black Widower
Napisano 09.09.2014 - |21:09|
Napisano 11.09.2014 - |16:57|
słabo, nudno i coraz bardziej bezmyślna przemoc. tyle. a spodziewałem się czegoś więcej po dobrych zapowiedziach
Napisano 11.09.2014 - |23:09|
Heh, na początku jak pokazywali Jaxa w więzieniu, to myślałem że zrobiono z niego drugiego Otto. Ale dość szybko wyprowadzono akcję z więzienia i okazało się, że połowicznie miałem rację. Mamy Otto, ale poza więzieniem. Bo inaczej ciężko mi uzasadnić tyle przemocy z jego strony - nawet będąc pogrążonym w bólu po stracie ukochanej osoby.
Za Tarą nigdy specjalnie nie przepadałem, powinna była gryźć piach jakieś 2-3 sezony temu. Ale sposób w jaki się jej pozbyto jest zwyczajnie nie fajny. To tak jakby po 40-latach sądzić zbrodniarzy wojennych. Niby dalej jest uraz wobec tej osoby, ale...
I tylko Unsera szkoda. Wciąż można śmiało obstawiać, czy w serialu prędzej wpakuje go do grobu jego choroba, czy ciekawość...
Napisano 13.09.2014 - |20:08|
brutalność w serialu chyba przerosła twórców. Wszelki romantyzm Jaxa zabity definitywnie, nie ma nadziei ani dla niego ani dla gangu.
Za to przeraża mnie całkowity brak reakcji tego małego miasta, trup im się tam ścieli gęsto, a oni sobie żyją jakby nigdy nic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych