Odcinek 192 - S09E20 - Bloodlines
Napisano 05.04.2014 - |18:16|
Napisano 01.05.2014 - |09:45|
odcinek ciekawy. Nie standardowy jak na supernatural. Wszystko z porspektywy postaci drugoplanowych(a może to bracia byli drugoplanowi w tym odcinku).
Mam tylko dziwne przeczucie, że końcówka była zrobiona do wprowadzenia potencjalnego spinoff.
Napisano 05.05.2014 - |13:36|
odcinek ciekawy. Nie standardowy jak na supernatural. Wszystko z porspektywy postaci drugoplanowych(a może to bracia byli drugoplanowi w tym odcinku).
Mam tylko dziwne przeczucie, że końcówka była zrobiona do wprowadzenia potencjalnego spinoff.
Bo niestety jest to wprowadzenie do spin-offu.
W sumie spodziewałem się, że będzie to badziew, ale nie było tak źle, chociaż wolałbym, aby ten odcinek nigdy nie powstał pod szyldem Supernatural. Niestety, zanosi się na to, że w świecie braci Winchester będzie kolejne TVD.
Winchesterowie pomagający potworom zabić łowcę? Pozostawię to bez komentarza...
Podsumowanie całego "Dextera":
Napisano 05.05.2014 - |18:16|
dokładnie. Twórcy serialu nie są już konsekwentni od dłuższego czasu. Z lore serialu i z charakterem braci. Przypomnę tylko jak Dean zabił koleżankę jego brata(Amy chyba) na oczach jej małego dziecka. Wtedy było ok teraz nagle wilkołaki są ok.
Co więcej shapeshifters to nie czasem zrzucali skóre zamiast się magicznie zmieniać? Na pewno pamiętam coś takiego jak niańczyli niemowlę z tego gatunku
Napisano 09.05.2014 - |19:37|
No i dobra wiadomość: spin-offu NIE BĘDZIE! HURRAAA!!! ![]()
Napisano 10.05.2014 - |07:29|
I dobrze bo zalatywało mi to jakimś cukierkowym klimatem. Czasami tęsknie za starym Supernatural wszystko było tajemnicze i unikalne a tu nagle całe miasto rządzone przez potwory i to nie jakaś tam dziura w Nebrasce tylko Chicago i jeszcze wmawiają nam, że żaden łowca tego nie zauważył.
Winchesterowie pomagający potworom zabić łowcę? Pozostawię to bez komentarza...
No tak nie do końca, szukali potwora a jak już się okazało, że to człowiek to po chwili ... a w sumie bez namysłu zabił go dla zemsty ten młody.
Napisano 10.05.2014 - |12:06|
No tak nie do końca, szukali potwora a jak już się okazało, że to człowiek to po chwili ... a w sumie bez namysłu zabił go dla zemsty ten młody.
No nie wmówisz mi, że nie było to dziwne, jak bracia (a zwłaszcza Dean) po raz pierwszy spotkali tego zmiennokształtnego Romea i dowiedzieli się z ust murzyna, że to zmiennokształtny, to nie rzucili się nawet na niego, tylko jak gdyby nic uznali, że nie jest zagrożeniem i zaprosili go do siebie.
Poza tym to też dziwne, że po zabiciu łowcy-debila (ciekawe, w czym przeszkadzała mu ukochana murzyna, że ją zabił? Osłaniała ciałem potwora, czy jak?) bracia zostawili w spokoju zakochanych potworów.
Napisano 10.05.2014 - |12:50|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »