Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 077 - S06E11 - Aon Rud Persanta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka. (3 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka.

1. 10 (2 głosów [66.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 66.67%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

3. 8 (1 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 11.11.2013 - |19:44|

Premiera w USA - 19 listopada.

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.11.2013 - |19:41|

kto tam narzekał że nikt ze starej ekipy nie umarł jeszcze? :P

• 0

#3 sZakOOu

sZakOOu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.11.2013 - |02:35|

Obejrzałem 3 odcinki pod rząd z 9x11 włącznie. I chyba dobrze zrobiłem, bo wątek irlandzki był mocno spowolniony. Zaskoczyło mnie, że odbicie Kleja miało miejsce dopiero w jedenastym odcinku. W ogóle część 9 i 10 była mocno powolna, cały ten wątek z fejkową ciążą wydaje się być totalnym zapychaczem. Z zeznań Tary też pewnie nic nie wyjdzie, bo czarna Grodzka przecież dostała swoją broń i Gaylena (czy jak mu tam było).

Typuję, że w finale będzie starcie z Chińczykami, które stanie się zaczątkiem przyszłego, (oby!) ostatniego sezonu.

• 0
The Darkness That Lurks In Our Mind

#4 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 26.11.2013 - |23:12|

A przejechałem gliniarza, no zdarza się - to psychopaci amatorzy, jeszcze to wykonanie wyroku na wiadomo kim na oczach wiadomo kogo. Trzeba wystrzelać ten cały klub amatorów!

• 0

#5 Stingwood

Stingwood

Szeregowy

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 27.11.2013 - |14:17|

A przejechałem gliniarza, no zdarza się - to psychopaci amatorzy, jeszcze to wykonanie wyroku na wiadomo kim na oczach wiadomo kogo. Trzeba wystrzelać ten cały klub amatorów!

Nie przejechali go przypadkowo, więc ma to sens - byli zmuszeni działać w pośpiechu więc decyzja nie do końca przemyślana, nie udawajmy że nagle stali się gangstą najlepszych z najlepszych. A co, na oponie bd ich DNA?
  • 0
Favorite TV Shows
Breaking Bad | Community | House M.D. | House of Cards
Justified | Orange Is The New Black |  Suits | Six Feet Under

#6 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 27.11.2013 - |18:43|

Całkiem mi się podoba ten sezon. Obejrzałem 9 odcinków naraz i, chociaż chyba jestem jedyny, nie denerwował mnie wątek Tary. Przy tym, co się dzieje w tym klubie, to sam chciałbym stamtąd spiertatolić. A teraz w serialach wszelkie wprowadzania wątków obyczajowych od razu nazywa się melodramatem. 

Przestali też na siłę utrzymywać przy życiu całą ekipę. Trochę już za późno na odświeżenie i pewnie to, że następny sezon jest ostatni też ma na to spory wpływ. 

Przede wszystkim, sezon o wiele lepszy niż ostatni, który ledwo zdzierżyłem.

• 0

#7 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 28.11.2013 - |22:59|

Nie przejechali go przypadkowo, więc ma to sens - byli zmuszeni działać w pośpiechu ...

To od dzisiaj tak to będę tłumaczyć dzieciom - jak będziesz się spieszyć i trafisz na kontrolę drogową to przejedź gliniarza.

Gliniarz był w robocie, a klub to zwykła banda i tyle.

• 0

#8 Stingwood

Stingwood

Szeregowy

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 29.11.2013 - |15:34|

To od dzisiaj tak to będę tłumaczyć dzieciom - jak będziesz się spieszyć i trafisz na kontrolę drogową to przejedź gliniarza.
Gliniarz był w robocie, a klub to zwykła banda i tyle.

Nie napisałem, że to było odpowiednie. Ale na pewno nie doszukuj się logiki w ich działaniu, bo to tylko serial o motocyklistach, którzy lubią się zabawić przez co są takie konsekwencje. Gliniarz do nich strzelał, więc chyba musieli jakoś go załatwić. A twoje dzieci wychowasz na kryminalistów? Chyba nie rozumiesz skali ich działań :D
  • 0
Favorite TV Shows
Breaking Bad | Community | House M.D. | House of Cards
Justified | Orange Is The New Black |  Suits | Six Feet Under

#9 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 30.11.2013 - |00:17|

No właśnie, przecież to są oczywiste mendy już od wielu sezonów. Te wszystkie machlojki, masakry, zabójstwa, handel bronią. A teraz jeden przejechany gliniarz ma przelać czarę goryczy? ;) Do wzorca dla dzieci im z pewnością od początku daleko.

• 0

#10 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 07.12.2013 - |22:27|

chociaż chyba jestem jedyny, nie denerwował mnie wątek Tary. Przy tym, co się dzieje w tym klubie, to sam chciałbym stamtąd spiertatolić.

Nie jesteś jedyny. No dobra, może wątek był trochę męczący i za bardzo rozciągnięty.
Niestety wygląda na to, że Tara za próbę wyrwania dwójki małych dzieci spod wpływu gangu zasługuje na wieczne potępienie i okrutną śmierć. Można dyskutować nad sposobem w jaki to robi (a przecież uczyła się od mistrzyni), ale jakie ma wyjście? Przecież nikt by jej nie pozwolił zabrać synów i odejść po dobroci, bo przecież SoA to wielka kochająca rodzina i w ogóle o co chodzi, przecież Jax w swoim tempie już za 10 lat rozwiąże problemy i wszystko będzie dobrze. Tak jakby nie mógł jej powiedzieć, że ma pomysł jak ją uchronić przed więzieniem i że wyjaśni jej jak już będzie mógł.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych