The Wrong Mans
Napisano 27.09.2013 - |12:39|
Napisano 27.09.2013 - |13:14|
Napisano 04.10.2013 - |10:44|
OK, obejrzałem i stwierdzam, że albo ze mną jest coś nie tak i powinienem dać sobie spokój z komediami, albo to po prostu nie jest śmieszne. Sam pomysł całkiem fajny i nawet nieźle się oglądało, ale wątek komediowy, jak dla mnie, mało śmieszny. Zaśmiałem się może raz, a i to jakoś tak z przymusu Oczywiście to moje osobiste zdanie i nie ma się co zniechęcać.
Mimo wszystko na koniec dali niezły cliff, no i zapowiedź kolejnego odcinka nieźle się prezentuje, więc dam mu jeszcze szansę.
Użytkownik delta1908 edytował ten post 04.10.2013 - |10:45|
Napisano 04.10.2013 - |11:41|
Kwestia gustu. Ja osobiście zaśmiałem się kilkakrotnie a w wielu momentach na mojej twarzy pojawił się uśmiech. W drugim odcinku wszystko ulega skompilowaniu, a sądząc po zapowiedzi to w trzecim będzie jeszcze ciekawiej. Nic nie jest takie, jakie z pozoru się wydaje - wszystko jest znacznie bardziej złożone. A nasi bohaterowie szybko robią sobie kolejnych wrogów...
Napisano 05.10.2013 - |00:58|
A próbowałeś delta obejrzeć Seinfelda? Bo ja zazwyczaj podchodzę do seriali komediowych podobnie jak Ty - prawie żadne mnie nie śmieszą. Ale Seinfeld jest jednym z wyjątków
Napisano 09.11.2013 - |20:58|
Niewątpliwie to interesująca i mocno zakręcona produkcja, a wszystko zaczęło się od znalezienia telefonu, by z odcinka na odcinek osiągać coraz wyższy poziom absurdu, momentami trudno uwierzyć, w co się wpakowali główni bohaterowie, i że zdołali przetrwać do finału sezonu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych