Skocz do zawartości

Zdjęcie

Elementary

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateuszaxn

mateuszaxn

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 24.07.2013 - |17:59|

Choć jej kariera aktorska dopiero nabiera tempa, Natalie Dormer już teraz dostaje bardzo prestiżowe role. W 2013 roku twórcy „Elementary” zatrudnili ją w dwóch finałowych odcinkach pierwszego sezonu serialu, które AXN wyemituje 5 i 12 sierpnia o godz. 22.00. Wcześniej aktorkę można było oglądać w obsypanej nagrodami produkcji HBO „Dynastia Tudorów”, a obecnie Natalie zachwyca swoją grą w najbardziej popularnym serialu tej stacji, „Grze o tron”.
Która dotychczasowa kreacja brytyjskiej aktorki na małym ekranie najbardziej wam się podobała? Czy uważacie, że ma potencjał, by stać się gwiazdą hollywoodzkich produkcji kinowych?

• 0

#2 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 24.07.2013 - |18:42|

Ma dziwną urodę, niby ładna, ale ma w sobie coś niepokojącego, ogólnie mi się podoba, gra nieźle, choć "Elementary" nie widziałem i w sumie nie wiem czy warto bo to pewnie procedural, a tych staram się nie ruszać.

Dynastii Tudorów też nie widziałem, więc po roli w GoT trudno do końca ocenić.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#3 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 24.07.2013 - |20:33|

Musze powiedzieć, że ostatnie odcinki Elementary stały na wysokim poziomie, ale uważam, że całkowicie zmarnowano potencjał postaci Irene Adler (Natalie Dormer). Moim zdaniem cały ten motyw powinien zostać rozciągnięty na co najmniej kilkanaście epizodów, szczególnie że twórcy zarzekają się, że nie ma mowy o relacji romantyczniej między Sherlockiem a Joan. Całościowo wypadło to dość trywialnie, jako że okazało, że chodzi zaledwie o zwykłe zlecenie, i to nieszczególnie istotne - chociaż to względne -, dlatego też wolałbym, by ten motyw obejmował znacznie większą ilość odcinków... Nawet jeśli miałby stanowić zaledwie tło dla aktualnie rozwiązywanych spraw, bo zwieńczenie całego wątku było mocno rozczarowujące, oczekiwałem czegoś znacznie więcej po wielkim Moriarty'm...

Mi osobiście Natalie Dormer najbardziej przypadła do gustu w roli Anne Boleyn (The Tudors), ale nie gorzej wypadła w The Fades, czy też Game of Thrones. W końcu jest ona bardzo utalentowaną aktorką o specyficznej urodzie :]

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych