Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 095 - S08E11 - Monkey in a Box

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (6 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (2 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (2 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

7. 4 (1 głosów [16.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 16.67%

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (1 głosów [16.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 16.67%

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 03.07.2013 - |13:50|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 Dinsdale

Dinsdale

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 317 postów

Napisano 16.09.2013 - |16:23|

Dexter po długich przygotowaniach i przekonywaniu siebie jak bardzo musi pozbyć się synka Vogel odpuszcza go mając już go na stole mimo, że ten może wyjawić o nim całą prawdę gdyby był aresztowany. Czysty geniusz, nie jestem w stanie zrozumieć jak mogli pominąć tą kwestię. Do tego detektyw ścigający Hannach który chyba powinien już wiedzieć w tym momencie kim jest chirurg. Myślałem już, że oszczędzą nam tego typu głupot po wypadku Harissona, szkoda słów.
  • 0

#3 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 16.09.2013 - |16:35|

8x11 Monkey in a Box

Durna Deb. Durna Hannah. Durny Dexter. I do tego durny szeryf... Ten serial całkowicie zszedł na psy a jego oglądania stało się katorgą...

• 0

#4 sZakOOu

sZakOOu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 16.09.2013 - |21:48|

Nie ma sensu wyzłośliwiać się na tym odcinku tylko dlatego, że prawie cały ostatni sezon jest żenująco kiepski. Bo jest to chyba pierwszy odcinek, który nawet mi się podobał i oglądanie go sprawiało przyjemność. Nawet nie pozwolił mi się przesiąść przed kompa w trakcie oglądania, by przejrzeć Facebook'a. ;)

BTW. aktor grający federalnego chyba sobie pluje w brodę że odszedł z SoA, bo gdzie się nie pojawi, tam go ubijają. ;)

• 0
The Darkness That Lurks In Our Mind

#5 Oalia

Oalia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.09.2013 - |05:59|

Aż ciężko mi było uwierzyć w głupotę Dextera, kiedy zostawił Saxona...Oj, Dex przeszedł długą drogę od pierwszego sezonu, ale wcale nie podoba mi się ta metamorfoza. 

Poza  tym nie mogę oprzeć się wrażeniu, że zostało to umieszczone w scenariuszu tylko po tym by zapewnić więcej akcji na finał - zupełnie pomijając fakt, że nie trzyma się to kupy. 

• 0

#6 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.09.2013 - |16:32|

BTW. aktor grający federalnego chyba sobie pluje w brodę że odszedł z SoA, bo gdzie się nie pojawi, tam go ubijają. ;)

chyba z The Shield ;)

• 0

#7 Isaa

Isaa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 21.09.2013 - |20:52|

Wczoraj obejrzałam trzy odcinki (9, 10 i 11)... i doszłam do wniosku, że to, co się stało z tym serialem jest straszne. Już 7 sezon był dla mnie baardzo absurdalny, pamiętam, że na początku wydawało mi się, że będzie może coś fajnego, ale jednak nieeee... :( w tych trzech odcinkach chyba jedym plusem było to, że w końcu zabili tę durną Vogel, ale reszta jest tak strasznie nielogiczna. Pamiętam, że pierwsze sezony mogłam obejrzeć na raz, a teraz ledwo przebrnęłam przez TRZY odcinki. Może i lepiej, że się to w końcu skończy. Ale w sumie szkoda tak mówić, bo 2 sezon <3

Sorki za chaotyczny post :D

• 0

#8 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 22.09.2013 - |19:44|

... - zupełnie pomijając fakt, że nie trzyma się to kupy. 

Od początku sezonu nic się nie trzyma kupy, na szczęście został jeszcze tylko jeden odcinek.

• 0

#9 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 05.10.2013 - |11:25|

Początek i środek sezonu numer 8 nawet mi się podobał mimo wielu absurdów i scen oderwanych od rzeczywistości, ostatnie jednak odcinki są już jednak tak durne że normalnie krew zalewa, głupota która wyziera z ekranu skutecznie psuje moją dobrą opinię o tym sezonie, o serialu na szczęście nie, bo mam cały czas w pamięci genialne pierwsze sezony.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#10 Czlowiekfrank

Czlowiekfrank

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 27.10.2013 - |08:41|

Na siłę postanowili przedłużyć wątek Saxona do 12 odcinka. A przecież jak było z Prado, gdzie Dex zabił go w 11? I teraz spokojnie w 12 mogliby się skupić w całości na ucieczce Hanki i Dextera do tej Argentyny i ewentualnym zdemaskowaniu Dextera. Ale nie. Scenarzyści wymyślili sobie, że Dexter tak od razu stracił żądzę zabijania i go odpuścił sobie. No kurcze!
  • 0

Podsumowanie całego "Dextera":

http://czlowiekfrank...xtera-cz-1.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych