Odcinek 092 - S08E08 - Are We There Yet?
Napisano 03.07.2013 - |13:47|
Napisano 19.08.2013 - |22:54|
kurde nie było tak źle, Zach ma yyy miał dobre teksty i nawet dałoby się go polubić. na koniec troszkę namieszali, ale sprawa z mózgowcem wydawała się taka płytka, że nawet mimo słabnącego poziomu było to aż za banalne. to kto? dżoej?
Napisano 20.08.2013 - |00:10|
to kto? dżoej?
Facet sąsiadki nie powiedział, że widział Zacha jak ten był u Dextera. Może to on, a może po prostu nie pamięta.
Napisano 20.08.2013 - |10:22|
Lol. Niezły zwrot. Zach jest martwy. Chirurg jednak żyje. I do tego obecność Hannah. Nadchodzące odcinki zapowiadają się ciekawie.
BTW: Joey jest tępy, Rozwaliła mnie jego odpowiedź na prośbę Jamie: "Joey, nie chcę tu być sama. - Masz przecież dzieciaka." Lol. Wielkie pocieszenie. A właściwie to dodatkowe zmartwienie.
Napisano 23.08.2013 - |03:28|
Po tym odcinku to już chyba więcej dowodów nie potrzeba, że to Vogel jest Neurochirurgiem. Zauważyliście jak się zmieszała przy pytaniu Hanny o to, skąd wzięły się jej zainteresowania?
A tak poza tym to groza na całego - Dex uprawiający sex (w skarpetkach!).
Napisano 24.08.2013 - |21:42|
Wesoły odcinek, Zach na luzie to niezły komediant, niestety zgubił pół głowy - nawet szkoda. Deb wróci do starej roboty - to chyba na plus.
P.S. Dexter na Hannah tylko w skarpetach! Profanacja! (Kiedyś dostałem za takie coś niezły opr - odtąd pamiętam i skarpety spadają na początku )
Napisano 02.09.2013 - |20:14|
Zwroty akcji w tym sezonie wkręcają się z szybkością światła, właściwie już nic nie wiadomo kim może być Chirurg - czyżby rzeczywiście Vogel? Niezbyt by to było sensowne, ale po tylu odcinkach już niewiele mnie zdziwi. Wkurzające że tak pokazali tą scenę seksu że praktycznie biust Yvonne niewidzoczny;)
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 11.10.2013 - |18:43|
Jedyny plus tego odcinka to dowcipy Zacha.
Dexter do Hannah pod koniec odcinka: "nie wyjeżdżaj" - och, ale się Deksio zrobił romantyczny.
No i w końcu znowu wrócił wątek tego Neurochirurga, bo mnie wkurzyło, że tak szybko go zamknęli i z głównego wątku tylko Vogel została.
Mam nadzieję, że Vogel nim nie jest, bo to już było w szóstym sezonie, ale faktycznie, nawet to mnie już w tym sezonie by nie zdziwiło.
Lol. Niezły zwrot. Zach jest martwy. Chirurg jednak żyje. I do tego obecność Hannah. Nadchodzące odcinki zapowiadają się ciekawie.
BTW: Joey jest tępy, Rozwaliła mnie jego odpowiedź na prośbę Jamie: "Joey, nie chcę tu być sama. - Masz przecież dzieciaka." Lol. Wielkie pocieszenie. A właściwie to dodatkowe zmartwienie.
A teraz przypomnijcie sobie Joeya z sezonów 3-5 - zupełnie inna postać. Cóż, widocznie on jest jak Benjamin Button - z wiekiem mło... tzn. głupieje.
Podsumowanie całego "Dextera":
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych