Odcinek 028 - S03E08 - Second Sons
Napisano 31.03.2013 - |12:53|
Napisano 20.05.2013 - |07:15|
w tym sezonie nie ma słabych odcinków.
fani daenerys będą zachwyceni. nie dość, że zajęła aż tyle czasu antenowego, to jeszcze pokazali dosłownie wszystko. no, z wyjątkiem może trzech smoków, bo były tylko dwa. prawy i lewy ![]()
sansa stark pozostała co prawda zapięta pod szyję, ale w tym tygodniu młodej aktorce należy się pochwała. naprawdę zrobiło mi się szkoda sansy, kiedy joffrey prowadził ją do ołtarza w tym samym sepcie, przed którym kazał ściąć jej ojca.
największym plusem odcinka jest jednak bardzo klimatyczna końcówka, która zdołała zaskoczyć mnie, wierną fankę książek. wszystkie znaki (czy kruki) na niebie i ziemi wskazywały na
a tu takie buty ![]()
Użytkownik katja edytował ten post 20.05.2013 - |07:16|
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 20.05.2013 - |11:56|
można się było domyślić jak się chwalił scyzorykiem ostatnio, a nie zabił nieśmiertelnego jak wracali z pięści pierwszych ludzi.
mnie najbardziej z odcinka podobało się jak królewicza Tyrion usadził.
a poza tym cycki, cycki i jeszcze raz cycki. Odcinek na pewno dostanie wysokie noty ...
Napisano 20.05.2013 - |12:11|
Hell Yeah! Było dużo Daenerys, co oznacza, że odcinek zwyczajnie musiał być udany... Pozostałe wątki też dość ciekawe, szczególnie ślub i wesele Tyrion'a i Sans'y. Osobiście dziwię się jedynie, że nikt nie interweniował w momencie, gdy Joffrey zabrał ze sobą podest Tyriona, jako że wynikła z tego dość uwłaczająca sytuacja, a Tywin ograniczył się zaledwie groźnego spojrzenia na zebranych, gdy na sali rozległ się chichot... Ale Tyrion odbił to sobie podczas uczty xD
Napisano 21.05.2013 - |19:12|
Biedny Joffrey. Został królem, a mimo to co odcinek ktoś mu wsadza szpilę.
Bardzo podobała mi się lady Olenna tłumacząca zawiłe koligacje rodzinne, jakie wkrótce mają łączyć oba rody.
Ten, który walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również na nas.
F. Nietzsche
Napisano 25.05.2013 - |16:09|
Z tego co wyczytałem ostatnio w jakiejś irlandzkiej gazetce, to była ostatnia scena, gdzie aktorka grająca Daenerys biust pokazała. Jak to napisano jej piersi swoje dni mają już za sobą i w sumie to prawda - nie było na co patrzeć...
Napisano 25.05.2013 - |23:46|
Napisano 27.05.2013 - |22:41|
cóż jeśli mają być choć w miarę wierni książkom, to będzie pokazywała i to nie raz, a nierzadko publicznie:)
Napisano 03.06.2013 - |14:01|
Dario jest doskonaly - playboy, buffon, brutal. Gratulacje za casting.
Genesis
Napisano 02.06.2014 - |19:55|
Nie da się ukryć że Daenerys to jedna z moich ulubionych postaci, mam do niej słabość, a po ukazaniu się w pełnej krasie moja słabość się jeszcze pogłębiła;) Daario też dobrany bardzo dobrze, znakomicie współgra z Daenerys. Wesele Tyriona i Sansy obfitowało w wiele ciekawych wydarzeń, szczególnie pyskówka Tyriona w stosunku do młodego Joffa. Nie można zapomnieć o babci Tyrrell, naprawdę jej tyrady z Tyrionem przezabawne.
Nie podobała mi się za to scena łóżkowa Melissandre i Gendry'ego , jakaś taka zimna i nieczuła.
Użytkownik Macmax edytował ten post 02.06.2014 - |19:57|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »