Użytkownik johnass edytował ten post 31.03.2013 - |12:40|
Odcinek 022 - S03E02 - Dark Wings, Dark Words
Napisano 31.03.2013 - |12:38|
Napisano 08.04.2013 - |16:45|
Napisano 08.04.2013 - |17:23|
Na razie, pomału się rozwija.. Jak na czekanie tydzień na odcinek to zdecydowanie za wolno. Ciekawa jest postać tej na M co ma być królową tego Jofreja. Coś knuje, ciekawe co.. książek nie czytałem. mam nadzieje, że jest dobra, a nie zła i planuje coś przeciwko Jofrejowi, a nie przeciwko Sansie (te pytania o Jofreja jej i jej matki, nie wiadomo jak odebrać)
Moze jednak lepiej przeczytaj.
Genesis
Napisano 08.04.2013 - |17:36|
Na razie, pomału się rozwija.. Jak na czekanie tydzień na odcinek to zdecydowanie za wolno. Ciekawa jest postać tej na M co ma być królową tego Jofreja. Coś knuje, ciekawe co.. książek nie czytałem. mam nadzieje, że jest dobra, a nie zła i planuje coś przeciwko Jofrejowi, a nie przeciwko Sansie (te pytania o Jofreja jej i jej matki, nie wiadomo jak odebrać)
Margaery Tyrell
Co do fabuły dotyczącej Margaery to mogę napisać, że
Co do odcinka, to ja nie mam zastrzeżeń, oglądam z przyjemnością i żałuję jedynie, że nie można od razu zobaczyć całego sezonu.
Tak sobie obiecywałem, że zbiorę wszystkie odcinki i dopiero obejrzę, ale nie wytrwałem w postanowieniu
.
Użytkownik Kraven edytował ten post 08.04.2013 - |17:42|
Napisano 08.04.2013 - |18:55|
o rany, spóźnione rodzeństwo reedów! lepiej poźno niż wcale ![]()
jojen jest świetnie dobrany; dokładnie tak, jak wyobrażałam sobie jego postać (propsy również za torebkę, akurat szukam podobnej), ale meera zupełnie nie pasuje mi do tej opowieści.
a margaery to kolejny casting, który sobie wymarzyłam w got. jest świetna ![]()
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 08.04.2013 - |22:20|
Kolejny bardzo przyzwoity odcinek. Całkiem zgrabnie wprowadzili Reedów. Już się zastanawiałam, jak rozwiążą ich obecność tak daleko od ich rodzinnych bagien.
No I Theon Greyjoy pojawia się już teraz. No, trochę mnie to zaskoczyło, ale zobaczymy, jak potoczą się dalej jego losy.
Końcówka zdecydowanie narobiła mi smaka na kolejny odcinek. Brienne i Jame. He he, bardzo lubię ten wątek.
Ten, który walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również na nas.
F. Nietzsche
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »