Spartacus w polsce - TV Puls
Napisano 09.03.2013 - |21:13|
Z wieści jakie mnie doszły w ocenzurowanej wersji nie ma krwi.
Tak się zastanawiam co mogło zostać z takiego serialu po ocenzurowaniu?
Napisano 10.03.2013 - |13:14|
Pierwszy sezon Sparatkusa puszczają w niedzielę o 21.55.
Dwa odcinki, oba nieocenzurowane.
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Napisano 25.03.2013 - |18:52|
Po co zakładać nowy temat o tym, że na PULS będzie "Spartacus? I to w dodatku prawie tydzień po Premierze... W głównym temacie, ponad 2 tygodnie przed Premierą, podałem tą informację.
A co do cenzury. To na pewno powtórki są nieocenzurowane i drugi odcinek w niedziele. Nie wiem jak z pierwszym, choć czytałem, że odcinek o 21:55 będzie ocenzurowany, a o 23 już nie. W praktyce jednak nie sprawdziłem. A różnie i na różnych stronach, podają różne info. Trzeba obejrzeć samemu.
Napisano 25.03.2013 - |21:43|
Pytasz retorycznie?Po co zakładać nowy temat o tym, że na PULS będzie "Spartacus? I to w dodatku prawie tydzień po Premierze... W głównym temacie, ponad 2 tygodnie przed Premierą, podałem tą informację.
Nie wiem jak powtórki, ale oba odcinki w niedzielę są ocenzurowane. I to zarówno pod względem języka, krwi i chyba seksu (tego ostatniego nie jestem pewien, ale tak mi się wydaje po seansie).A co do cenzury. To na pewno powtórki są nieocenzurowane i drugi odcinek w niedziele. Nie wiem jak z pierwszym, choć czytałem, że odcinek o 21:55 będzie ocenzurowany, a o 23 już nie. W praktyce jednak nie sprawdziłem. A różnie i na różnych stronach, podają różne info. Trzeba obejrzeć samemu.
Niemal nie ma krwi. Części ciał nie latają do około. A lektor, jak to lektor, nie przepuszcza przekleństw na tyle ile jest w serialu.
Niby Puls pisze i mówi, że bez cenzury, ale cenzura jest.
Napisano 26.03.2013 - |23:49|
pytanie powinno brzmieć po co to oglądać w telewizji?
Napisano 27.03.2013 - |09:54|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych