Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spartacus w polsce - TV Puls

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 09.03.2013 - |21:13|

Od 3 marca na TV Puls można oglądać Spartacusa. Ponoć leci w dwóch porach emisyjnych - ocenzurowany i nie ocenzurowany. Ktoś miał przyjemność oglądać?

Z wieści jakie mnie doszły w ocenzurowanej wersji nie ma krwi.

Tak się zastanawiam co mogło zostać z takiego serialu po ocenzurowaniu?

#2 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 10.03.2013 - |13:14|

Pierwszy sezon Sparatkusa puszczają w niedzielę o 21.55.

Dwa odcinki, oba nieocenzurowane.

• 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#3 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 25.03.2013 - |18:52|

Po co zakładać nowy temat o tym, że na PULS będzie "Spartacus? I to w dodatku prawie tydzień po Premierze... W głównym temacie, ponad 2 tygodnie przed Premierą, podałem tą informację.

A co do cenzury. To na pewno powtórki są nieocenzurowane i drugi odcinek w niedziele. Nie wiem jak z pierwszym, choć czytałem, że odcinek o 21:55 będzie ocenzurowany, a o 23 już nie. W praktyce jednak nie sprawdziłem. A różnie i na różnych stronach, podają różne info. Trzeba obejrzeć samemu.

• 0

#4 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 25.03.2013 - |21:43|

Po co zakładać nowy temat o tym, że na PULS będzie "Spartacus? I to w dodatku prawie tydzień po Premierze... W głównym temacie, ponad 2 tygodnie przed Premierą, podałem tą informację.

Pytasz retorycznie?

A co do cenzury. To na pewno powtórki są nieocenzurowane i drugi odcinek w niedziele. Nie wiem jak z pierwszym, choć czytałem, że odcinek o 21:55 będzie ocenzurowany, a o 23 już nie. W praktyce jednak nie sprawdziłem. A różnie i na różnych stronach, podają różne info. Trzeba obejrzeć samemu.

Nie wiem jak powtórki, ale oba odcinki w niedzielę są ocenzurowane. I to zarówno pod względem języka, krwi i chyba seksu (tego ostatniego nie jestem pewien, ale tak mi się wydaje po seansie).

Niemal nie ma krwi. Części ciał nie latają do około. A lektor, jak to lektor, nie przepuszcza przekleństw na tyle ile jest w serialu.

Niby Puls pisze i mówi, że bez cenzury, ale cenzura jest.

#5 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.03.2013 - |23:49|

pytanie powinno brzmieć po co to oglądać w telewizji?

• 0

#6 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 27.03.2013 - |09:54|

Kiedyś jak jeszcze miałem telewizję i ta stacja dopiero pojawiła się na rynku, to reklamowała się jako telewizja familijna. Heh widać nie tylko ludzie się zmieniają ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych