24
Napisano 07.09.2003 - |21:19|
Napisano 07.09.2003 - |21:38|
/Kowalsky
Napisano 07.09.2003 - |21:42|
Leciał dziś i jak zapewne co tydzień na Polsacie o godzinie 21:05.Polecam!Dopisz z łaski swojej prośby mojej gdzie to właściwie biega (leci) ?
/Kowalsky
Napisano 07.09.2003 - |21:47|
temat ten poruszalem na starym forum,
ad. B serial leci na Polzadzie w niedziele o 21.05 czy cus, co moim zdaniem jest totalna porazka, bo od poczatku psuje klimat
Po drugie Polzad totalnie (zrestza to norma w polskiej TV) skrewil momenty w ktorych nalezy pokazywac reklamy, bo w samym serialu sa na to przygotowane miejsca, co bylo widac po zegarze ktory (w czasie rzeczywistym) potrafil przeskoczyc o pare minut, nie mowiac juz o totolotku /zenada/
Zeby bylo tego malo, to tak swietnie zapowiadany hicior swiatow doczekal sie swojej wersji z LEKTOREM :/ co idealnie niszczy wszelka atmosfere, no bo ten lektor wali do widza ciaglym monotonnym glosem, niewazne co by sie dzialo.
Pomijam juz fakt tlumaczenia ktora pomoja polowe wyrazow, a druga polowe przekreca.
Narzekam, wiem, ale obejrzyjcie sobie ten serial w oryginale to zrozumiecie.
co do divx'a to nie wiem, ale jest w xvidzie i ripowal to FoV i mam oba sezony od dluzszego czasu na plytkach i jest o tym w w wymiana i udostepnianie i nikt ich nie chce
a od konca wrzesnia stratuje 3 sezon
Polzad jak to sama nazwa wskazuje dal [beeep] (przepraszam niewiasty za okreslenie), niemniej jednak polecam serial (najlepiej na kompie), bo to co bylo dzis to pikus w porownaniu z tym co bedzie jeszcze
uffff, wyrzucilem z siebie, ale i tak jestem wkurzony, jak mozna zepsuc cos fajnego
Napisano 07.09.2003 - |23:18|
A to co Polsat z tym filmem to po prostu tragedia,
UGG UGG
Napisano 07.09.2003 - |23:23|
Napisano 08.09.2003 - |05:56|
A widziałeś kiedyś filmik w jakiejś ogólnodostępnje telewizji z napisami? Coś takiego się nie zdaża oni wychodzą z założenia, że większość Polaków nie umie czytać. Serialu nie oglądałem, wolałem zobaczyć to na Discovery o Nefretete.Zeby bylo tego malo, to tak swietnie zapowiadany hicior swiatow doczekal sie swojej wersji z LEKTOREM :/
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 08.09.2003 - |08:51|
napisy, napisy....DUBBING.A widziałeś kiedyś filmik w jakiejś ogólnodostępnje telewizji z napisami? Coś takiego się nie zdaża oni wychodzą z założenia, że większość Polaków nie umie czytać. Serialu nie oglądałem, wolałem zobaczyć to na Discovery o Nefretete.
Jezeli juz POlzad tak to reklamuje we wszelkich mediach (tv, radio, prasa) to mogliby sie postarac. Chyba ze cala kasa poszla na reklame :/
btw dobre bylo na discovery?
i trzeba bylo napisac o tym programie w watku sci-fi w tv, bo IMO jakby nie bylo to tez zahacza o tematyke ;P
Użytkownik drizzt edytował ten post 08.09.2003 - |08:52|
Napisano 08.09.2003 - |08:59|
Napisano 08.09.2003 - |09:23|
Ty się ciesz, że w Niemczech nie mieszkasz.napisy, napisy....DUBBING.
Jezeli juz POlzad tak to reklamuje we wszelkich mediach (tv, radio, prasa) to mogliby sie postarac. Chyba ze cala kasa poszla na reklame :/
Napisano 08.09.2003 - |09:30|
ciesze sie, ale nie z tego powoduTy się ciesz, że w Niemczech nie mieszkasz.
a do dubbingu mozna sie przezwyczaic, choc na poczatku boki sie zrywa, ze takie glosy dobrali, niemniej jednak to nie usypia
Napisano 08.09.2003 - |10:04|
Serial leciał na Cyfrze + w czasie rzeczywistym.
Wystartowali na jednym kanale chyba Niebieskim o godzinie 24.00.
Odcinki leciały przez całą dobe, zsynchronizowane z czasem rzeczywistym.
Nie pamiętam, ale chyba mozna bylo wybrac wersje jezykowa i napisy.
Larry Linville
Napisano 08.09.2003 - |12:37|
Napisano 08.09.2003 - |13:57|
Pi@#*&yc Polzad, ogladac na kompie, tym bardziej ze do tego napisa sa spokojnie na sieci po polsku.
Przynajmniej nikt wam klimatu nie rozwali losowanie totolotka
Napisano 08.09.2003 - |16:28|
Napisano 08.09.2003 - |21:32|
Gdyby tak samo ( czas akcji ) byl robiony SG to mielibysmy dwa, trzy odcinki tygodniowo
Napisano 08.09.2003 - |23:26|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 09.09.2003 - |09:47|
Słowa nic przecież nie znaczą, to tylko umarł nikt...'
oak.rpg.pl Stawiamy na WIELKICH ludzi
Napisano 09.09.2003 - |09:56|
Był kiedyś taki film z Johnny Deppem. Tytuł "Nick of Time" - po polsku "Na Żywo" . Ogladałem go kilka lat temu na Canal +. Może nie był idealnie dopasowany co do sekundy ale zasada była ta sama. Depp grał gościa, któremu porwano dziecko. Aby je odzyskać miał zabić jakąś panią gubernator albo kogoś w tym rodzaju. Dokładnie już nie pamiętem, bo było to już jakiś czas temu i widziałem ten filmek tylko raz. W każdym razie chwyt polegał na tym upływie czasu. Film zaś może nienadzwyczajny ale niczego sobie. Tym bardziej, że cenię Deppa jako aktora.Tyle reklam w telewizji, radiu i... myslalem, ze bedzie lepszy. Jakos mnie nie wciagnal. Sposob realizacji (real time)- nie kojarze innej produkcji, gdzie wykorzystano podobny chwyt. Ogolnie wrazenia mam mieszane, mam nadzieje, ze nastepne odcinki beda lepsze.
Zaś co do serialu "24 godziny" to się nie wypowiadam. Nie oglądałem i nie zamierzam ogladać na Polsacie. To nie ma najmniejszego sensu. Może kiedyś skuszę się na divixa ale i to wątpię, bo ta tematyka raczej mnie nie pociąga .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych