Skocz do zawartości

Zdjęcie

Free Enterprise

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 06.02.2005 - |17:39|

Witam !!
Tworze temat poniewaz nic takiego nie znalazlem na zadnym forum. Chcialbym sie dowiedziec co to jest za film "Free Enterprise". Wiem tylko tyle ze wystepuje tam Shatner i w planach jest nakrecenie drugiej czesci w 2006 roku.

Jezeli jest ktos zorientowany co to jest prosilbym o uswiadomienie mnie. A wspaniale byloby gdyby jeszcze dal znac skad to mozna sciagnac bo Widzialem na jednej stronie ze wersje DVD mozna kupic za ponad 30 $

Wielkie dzieki i czekam na jakies info :unsure:

Użytkownik lincolm edytował ten post 06.02.2005 - |17:40|

• 0

#2 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 06.02.2005 - |19:14|

Przyznam się, że nie widziałem tego filmu ale z opisów wnioskuję, że jest to film fabularny - komedia o fanach SF.
Są tak zapiekłymi fanami, że zaczynają im się zwidywać a to kapitan Kirk, a to Luke Skywalker a to jakiś inny Logan (Ucieczka Logana - Logan's Run).

Film może być nawet ciekawy. Jak znjadę gdzieś link to podeślę.

::. GRUPA TARDIS .::

#3 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 08.03.2005 - |07:53|

Kurcze już słyszałem o tym filmie ale za nic nie moge sobie przypomnieć o czym on był, szkoda ale jak sobie przypomne to dam znać. :afro:
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#4 Broken Fang

Broken Fang

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 02.10.2006 - |16:49|

jezeli to komedia o trekkis to oglądać nie zamierzam :P chociarz, znajac moich kolegow trekkis film będzie przezabawny :D
  • 0
STOP DZIECIOM VOYAGERA

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych