Odcinek 028 - S03E05 - Blood Brothers
Rozpoczęty przez
Toudi
, 30.12.2012 - |00:25|
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.03.2013 - |21:20|
Bardzo dobry odcinek, dwa niespodziewane zwroty akcji w jednym odcinku. A my dopiero w połowie sezonu.
Gajusz całkiem dobrze się bije, choć nie wiele brakowało, a twórcy zmienili by nam historię i kto by wówczas w Rzymie wypromował Marka Antoniusza?
Najbardziej się martwię, czy Starz znajdzie godne następstwo dla tego serialu na przyszły sezon...
Gajusz całkiem dobrze się bije, choć nie wiele brakowało, a twórcy zmienili by nam historię i kto by wówczas w Rzymie wypromował Marka Antoniusza?
Najbardziej się martwię, czy Starz znajdzie godne następstwo dla tego serialu na przyszły sezon...
Napisano 20.03.2013 - |09:39|
Mnie również się podobało, zwłaszcza końcowa bitwa. No i plan Spartakusa całkiem całkiem. Narzekałem na brak intryg, ale tutaj ładnie to wszystko sobie zaplanował, aż wszyscy byli w szoku. Już myślałem, że faktycznie podzielą się na dwa obozy. Z historii chyba właśnie tak wynikało, ale już nie pamiętam, a nie chce mi się szukać, więc mogę się mylić.
Co do następstwa Spartacusa, to ja już znalazłem - Vikings. Podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż Spartacus
Co do następstwa Spartacusa, to ja już znalazłem - Vikings. Podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż Spartacus
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych