Użytkownik Toudi edytował ten post 26.01.2013 - |10:04|
Odcinek 024 - S03E01 - Enemies of Rome
Napisano 26.01.2013 - |21:23|
Muszę przyznać, żę całkiem dobrze sobie poradzili z bitwą, czego się najbardziej obawiałem. Sceny sa na tyle danamicznie kręcone i na tylko wąskim kadrem, że gdybym nie był świadom małej ilości aktorów/statystów mógłbym pomylić je z opickimi bitwami w takim Władcy Pierścieni.
Za to cała raszta trzyma ciągle dobry poziom, mamy i krew, i przemoc, i goliznę. Wszystko podane w całkiem przyjemnych proporcjach. Po raz czwarty zresztą.
Za to boję się, że w ostatniej scenie ze Spartakusem, gdzie mówi że nie ufa żadnym Rzymianom, nie wiem czy nie widziałem w jego oczach szaleństwa...
Ps, czy ten młody dzieciak co się tam przewinał w połowie odcinka, to nie będzie syn Spartakusa?
Napisano 26.01.2013 - |23:22|
Hm.. w którym dokładnie momencie Toudi ten dzieciak?
Odcinek WOW! Świetny poziom, serial jest fenomenalny. Krassus to naprawdę poważny przeciwnik, który myśli podobnie jak Spartacus, walczył nawet z podobnym. Widać, że będzie zacięty pojedynek, nie jest to kolejny napompowany rzymianin z pychą.
Użytkownik rasdel edytował ten post 26.01.2013 - |23:23|
Napisano 28.01.2013 - |22:10|
Jest lepiej niż się spodziewałem
Krassus to przeciwnik najgroźniejszy ze wszystkich do tej pory, widać że docenia umiejętności Spartacusa, nie widzi w nim niewolnika tylko równorzędnego przeciwnika.
Napisano 04.02.2013 - |13:07|
Krassus pewnie trochę namiesza. Czekam jeszcze na Julka Cezara.
Napisano 10.02.2013 - |11:42|
... miałem lekki wzwód ...
Hmm. Tak ostatnio Delta analizowałem statystykę użytkowników. Masz rekord liczby postów w relacji do czasu od rejestracji w ostatnich latach. Dla porównania tylko około 11 użytkowników zarejestrowanych w zeszłym roku przekroczyło 20 wypowiedzi.
No i się wyjaśniło, skąd Ty chłopie jesteś taki płodny A wzwód, jak utrzymujesz, tylko lekki, to co to będzie jak nastąpi, nazwijmy to, usztywnienie formy, nie mówiąc już o wielokrotnych, nazwijmy to, podejściach do zagadnienia
He, he PZDR
PS
Sorki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać ze śmiechu na ten humor Delciaka.
Użytkownik xetnoinu edytował ten post 10.02.2013 - |11:42|
Napisano 11.02.2013 - |12:09|
A skąd ty te statystyki wziąłeś?
Ja ostatnio odkryłem pod liczbą postów coś takiego jak "status ostrzeżeń". Mam 4, wszystkie od głównego inkwizytora forum zwącego się "dupnym johnem"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych