Odcinek 098 - S05E11 - The Boy Must Live
Napisano 08.12.2012 - |10:44|
Napisano 13.01.2013 - |15:38|
Napisano 13.01.2013 - |18:22|
Tego się nie da wytłumaczyć. Zamiast wsiąść do pierwszego wagonu iw środku w miarę bezpiecznie przejść, to łażą w te i nazad zwracając na siebie uwagę... Druga sprawa (i dotyczy to nie tylko tego filmu), czy oni nie słyszeli o perukach? To taki najbardziej prosty sposób by zmienić trochę wygląd zewnętrzny i nie rzucać się w oczy tak nachalnie...
W ogóle to mi wychodzi na to, że Windmark (czy jak mu tam) jest o krok od zmiany poglądów i przejścia na stronę wroga, a mały łysol mu w tym chyba trochę pomoże... Potem WIndmark cofnie się w czasie by zabrać Etę z magazynu tuż przed eksplozją...
Napisano 15.01.2013 - |16:22|
na szczęście jeszcze tylko jeden odcinek...
Dokładnie to samo pomyślałem. Serial oglądam już tylko siłą rozpędu - chociaż i ona jest na tyle słaba, że jedyne, co mnie przy nim trzyma to fakt, że do końca tak niewiele i szkoda byłoby przerwać oglądanie teraz.
Odcinek sam w sobie - nic specjalnego. Szczerze mówiąc nawet nie chce mi się o nim pisać, ale mam wrażenie, że wielki finał, który z definicji powinien być robiony z wielką pompą i być tym, co pozostanie fanom serialu w pamięci, w tym wypadku będzie po prostu kolejnym stekiem głupot, a po obejrzeniu wszyscy westchniemy: "NARESZCIE!".
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 17.01.2013 - |17:13|
Jak już wspomnieliście, ten piąty sezon jest pełen nonsensów.
Napisano 02.05.2013 - |16:21|
Odcinek średni, ogólnie już nie doszukuję sie jakiejkolwiek logiki w całości bo podejrzewam że jej nie ma - twórcy mocno się pogubili i tyle. Ale finałowy epizod obejrzę i już sobie obiecuje nie ciągnąc żadnego serialu na siłę, bo to nie ma sensu, jak się przez długi czas nie podoba to po prostu należy odstawić na boczny tor.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych