Odcinek 097 - S05E10 - Anomaly XB-6783746
Napisano 08.12.2012 - |10:43|
Napisano 23.12.2012 - |20:54|
[beeep]....
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 24.12.2012 - |00:12|
Napisano 01.01.2013 - |17:41|
Odcinek za to znakomicie pełni inną funkcję: zwiększa napięcie i chęć do obejrzenia poprzedniego. Tyle tylko, że moje podręczne archiwum odcinków właśnie się wyczerpało i będę musiał razem z wami przeczekać te kilka(naście) dni do obejrzenia kolejnego. Cieszę się, że zdążyłem was dogonić przed końcem emisji serialu!
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 05.01.2013 - |18:41|
Napisano 19.04.2013 - |15:17|
Przez 3/4 odcinka była potężna nuda, próby porozumienia się z małym łysolem, próby dostania się do laboratorium, jakieś bełkoty Obserwatorów i inne wymyślone fantasmagorie.
Ale później zrobiło się całkiem nieźle, Nina poniosła bohaterską śmierć, w sumie nie spodziewałem się tego, a sam Donald to Wrzesień, to druga niespodzianka.
Ogólnie jednak podsumowując cieszę się że powoli zmierzamy do końca.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 20.04.2013 - |12:17|
- Nie rozumiem jednego. Skoro anomalia nie potrafiła się z nimi komunikować. To dlaczego bez problemu skomunikowała z Niną?
- Donald = Wrzesień = Wielkie WOW! Na to nie wpadłem.
- Podejście do Września i Donalnda przez Obserwatorów. Kurczę łapali go tyle razy i tak na prawdę nic mu nie zrobili. Przecież mogli z niego wyciągnąć wszelkie informacje po tym jak został normalnym człowiekiem, a tego nie zrobili. Mogli go zabić zamiast uwsteczniać ewolucje. Średnio rozsądnie zostało to rozwiązane.
- Obserwatorzy którzy odnaleźli tajne laboratorium ruchu oporu. Nic nie zrobili w nim. Zostawili je tak jak było. Nie szukali informacji kto korzystał z laboratorium itp. Przecież mogli rozbić całą komórkę która korzystała z tego laboratorium. A oni pojechali sobie w 5 min. Totalna głupota.
Life coaching dla osób prywatnych oraz Coaching dla biznesu. Coaching dla Ciebie i Twojej firmy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych