Odcinek 065 - S05E12 - Darthy
Rozpoczęty przez
biku1
, 20.11.2012 - |21:09|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.11.2012 - |21:09|
Zapraszamy do dyskusji.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 28.11.2012 - |19:10|
jaki ten jax jest głupi to już mi się odechciewa oglądać dalej...
Napisano 28.11.2012 - |23:14|
Może zróbmy sobie listę osób do odstrzału:
Jax w pierwszej kolejności, wydaje mi się, że poszedł w ślady ojca, nawet tak samo zakłamany pamiętnik dla syna/synów pisze. A poza tym, to robi się z niego sk...syn, znaczy się gangster z karą śmierci nad głową....
Clay za całokształt.
Tig, bo jest zboczonym sk... bez zahamowań i bez sumienia.
Chibs też jest do ostrzału.
Ci z tego CIA, że im tak pozwalają żyć... Przecież oni niby powinni służyć swojemu państwu, a nie swoim interesom...
W ogóle, co się stało z tym serialem, czemu ja to jeszcze oglądam? A tak za tydzień finał, jak do tego czasu scenarzyści nie wybiją przynajmniej dwóch z w/w listy, to kolejne sezony sobie odpuszczę...
Jax w pierwszej kolejności, wydaje mi się, że poszedł w ślady ojca, nawet tak samo zakłamany pamiętnik dla syna/synów pisze. A poza tym, to robi się z niego sk...syn, znaczy się gangster z karą śmierci nad głową....
Clay za całokształt.
Tig, bo jest zboczonym sk... bez zahamowań i bez sumienia.
Chibs też jest do ostrzału.
Ci z tego CIA, że im tak pozwalają żyć... Przecież oni niby powinni służyć swojemu państwu, a nie swoim interesom...
W ogóle, co się stało z tym serialem, czemu ja to jeszcze oglądam? A tak za tydzień finał, jak do tego czasu scenarzyści nie wybiją przynajmniej dwóch z w/w listy, to kolejne sezony sobie odpuszczę...
Napisano 29.11.2012 - |00:14|
pozostaje mieć nadzieje że koniec końców Jax skończy gorzej niż Vic z The Shield...
Napisano 29.11.2012 - |23:43|
Jax najbardzieł mnie rozłożył w momencie gdy szczerze zapytał Pope'a o radę. Dobrze wiedzieć kto jest dla niego najlepszym wzorcem do naśladowania.
Podoba mi się za to wątek Claya z konkurencyjnym klubem, nie chciałbym aby go odsztrzeliwali.
Podoba mi się za to wątek Claya z konkurencyjnym klubem, nie chciałbym aby go odsztrzeliwali.
Napisano 05.12.2012 - |23:08|
Kolejny dobry odcinek. Świetna scena końcowa z m.in. usuwaniem tatuażu Clay'a. Początek z głosowaniem też niczego sobie. W ogóle bardzo przyjemnie mi się oglądało, abstrahując od zakończenia i co Jax zrobił. Kłóci się to kompletnie z jego słowami wypowiedzianymi na samym początku odcinka. Że ma dosyć bycia otoczonymi chciwcami, którzy w nic nie wierzą. Rzekłbym, że było to wręcz romantyczne. Natomiast na koniec zachował się jak zwykły bandzior i tyle. Zresztą przez cały sezon 5 totalnie się zepsuł.
Co ciekawe, Tara nie miała nic przeciwko (czy też niewiele przeciwko) byłej Jaxa. W końcu jakby nie było - naturalnej mamy Able'a. Jak się dowie co zrobił Jax, może przemówi to do jej pustego rozumku i ucieknie gdzie pieprz rośnie (do tego nowego szpitala). 9/10
Co ciekawe, Tara nie miała nic przeciwko (czy też niewiele przeciwko) byłej Jaxa. W końcu jakby nie było - naturalnej mamy Able'a. Jak się dowie co zrobił Jax, może przemówi to do jej pustego rozumku i ucieknie gdzie pieprz rośnie (do tego nowego szpitala). 9/10
The Darkness That Lurks In Our Mind
Napisano 06.12.2012 - |20:05|
Wie ktoś co to za mroczny rytuał ten cały "Pan Okaleczenie"?
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 06.12.2012 - |20:37|
Możliwe, że twórcy też nie wiedzą, dlatego go nie przegłosowano...
Napisano 06.12.2012 - |20:47|
pewnie coś w deseń 1 sezonu że palnikiem pozbyli się tatuaży zamiast atramentem, trochę bardziej boli
Napisano 14.12.2012 - |15:27|
Jax faktycznie został obdarty z tego swojego romantyzmu, który przejawiał w zeszłych sezonach. Został w tym sezonie przedstawiony jak zwykły bandzior, taka młodsza wersja Claya. Ale mnie tam się podoba.
Ciekawe, jak się potoczą losy Tary? Obstawiam, że z wyjazdu nic nie wyjdzie.
Claya pewnie też nie odstrzelą, za to ciekawi mnie bardzo, jak potoczą się losy Tiga.
Tuż przed finałem, a emocji jakoś mi tu brakuje.
Ciekawe, jak się potoczą losy Tary? Obstawiam, że z wyjazdu nic nie wyjdzie.
Claya pewnie też nie odstrzelą, za to ciekawi mnie bardzo, jak potoczą się losy Tiga.
Tuż przed finałem, a emocji jakoś mi tu brakuje.
A może chodzi o zwykłe odstrzelenie, bo w końcu Bobby twierdził, że uratował mu życie.Wie ktoś co to za mroczny rytuał ten cały "Pan Okaleczenie"?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych