Odcinek 151 - S08E02 - What's Up, Tiger Mommy?
Napisano 12.10.2012 - |16:21|
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 03.11.2012 - |14:33|
Jeden z najlepszych odcinków "Supernatural", jakie było nam dane zobaczyć w przeciągu ponad roku. Oby więcej takich odcinków!
9-/10
Napisano 11.04.2013 - |08:36|
Jako odcinek mający dostarczyć rozrywki kupuje go w ciemno, ubawiłem się na aukcji, wcześniej też padało wiele zabawnych i świeżych gagów słownych, Dean rządził, ale i Crowley tradycyjnie pokazał się z bardzo dobrej strony.
Natomiast jako element głównej fabuły, czegos co ma ciagnac ten sezon to robi sie mocno chaotycznie i nielogicznie, niby ta tabliczka taka ważna, ale ani specjalnie pod jakąś ochroną nie była, z szafki ukradł ją byle jaki złodziej itd
Ciekawe mam nadzieję że będą retrospekcje i to co się wydarzyło z Castielem.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych