Odcinek 025 - S03E06 - Hounded
Napisano 30.09.2012 - |22:24|
Napisano 19.11.2012 - |21:56|
Teraz "przeciwnicy" dowiedzą się o sobie i bal czas zacząć
Napisano 20.11.2012 - |14:41|
Genesis
Napisano 20.11.2012 - |18:27|
Wiezienie i Miasteczko musza byc dosc blisko siebie. Zapewno nie wiecej niz kilkanascie kilometrow. W nastepnym odcinku bedziemy mieli konfrontacje.
Po tym, co było w drugim sezonie, nie byłbym takim optymistą. W następnym odcinku Rick dzielnie wyruszy na poszukiwania Glenna i Maggie. Po drodze napotkają hordy zombiaków. Oprócz tego czeka nas jescze wątek reanimowania Carol, rozterki emocjonalne Darylla na wieść o żyjącym bracie, w obwodzie mamy jeszcze dwóch więźniów, którzy może wyskoczą z jakąś głupią niespodzianką. Poza tym wciąż nie zamknięty jest wątek Jimma, który po śmierci pod drzewem obudził się jako zombie i zmierza ku więzieniu, aby zemścić się za wszystkie upokorzenia. Starczy tak mniej więcej do końca sezonu.
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 20.11.2012 - |18:50|
Eeeeee.....ten wątek jest chyba porzuconyPoza tym wciąż nie zamknięty jest wątek Jimma, który po śmierci pod drzewem obudził się jako zombie i zmierza ku więzieniu, aby zemścić się za wszystkie upokorzenia.
Napisano 20.11.2012 - |19:15|
Eeeeee.....ten wątek jest chyba porzucony
Domyślam się (jak niby mieliby do niego wrócić? - chyba tylko zasygnalizować poprzez fakt, że któryś ze świeżo zabitych zombiaków to Jim), traktuję to jedynie jako element mojej groteskowo-irocznej wypowiedzi.
Wracając do odcinka - trzyma wysoki poziom. Gubernator nadal daje nam więcej pytań niż odpowiedzi (chociaż z każdym odcinkiem przekonujemy sie o jednym: ufać mu nie warto), a Rick widząc tę murzynkę doznał zapewne potrójnego WTFu: kto to w ogóle jest, dlaczego zombiaki dają jej spokój i skąd wie, że potrzeba dziecku mleczka w proszku?
I jeszcze motyw z telefonem. Sposobał mi się ten chwyt. Wszyscy myśleliśmy, że Rick nawiązał kontakt z inną "cywilizacją", a tu okazuje sie, że to wszystko jego majaki. Ogólnie jestem przeciwnikiem tego typu rzeczy (przypomina mi się "Hearts and Minds" z Lost...), ale stosując w tym umiar można osiągnąć fajny efekt.
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 20.11.2012 - |19:23|
Domyślam się (jak niby mieliby do niego wrócić? - chyba tylko zasygnalizować poprzez fakt, że któryś ze świeżo zabitych zombiaków to Jim), traktuję to jedynie jako element mojej groteskowo-irocznej wypowiedzi.
@Haes to pisz z "buźką"- bo człowiek zmęczony i bierze wszystko na poważnie
dlaczego zombiaki dają jej spokój
Przerabial to sam z Glenn'em - w początkowych odcinkach
Użytkownik Kiz edytował ten post 20.11.2012 - |19:46|
Napisano 20.11.2012 - |19:36|
Rick widząc tę murzynkę doznał zapewne potrójnego WTFu: kto to w ogóle jest, dlaczego zombiaki dają jej spokój i skąd wie, że potrzeba dziecku mleczka w proszku?
Pierwszy sezon, jak jeszcze byli w Atlancie. Była scena w której zakamuflowali się krwią/flakami zombie
Napisano 22.11.2012 - |11:46|
Wydaje mi się, że na pełną konfrontację Rick i Gubernatora, przyjdzie nam poczekać odcinek dłużej. Czyli do fall final (3x08). Po to, żeby zostawić nas z cliffem na koniec 1 części sezonu.
Napisano 27.11.2012 - |16:38|
Lori jednak nie żyje, trzymam kciuki, żeby to się nie zmieniło.
Co do Ricka, to mam nadzieję, że po tym telefonie (btw niezła wkrętka z tym, myślałem, że będzie się coś działo, a tu kicha) zapomni o żonce i ruszy do przodu.
Tak jak myślałem, Carol już się odnalazła, bez sensu ten wątek.
U Gubernatora też nic ciekawego, trochę się pogzili z Andreą i tyle.
Z plusów to na pewno Michonne, pierwszy raz jej wątek jakoś mi przypasował, ale że to słaba aktorka to tego nie zmieniam.
Napisano 27.11.2012 - |18:37|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »