Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 091 - S05E04 - The Bullet That Saved the World

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (2 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (1 głosów [50.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 50.00%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (1 głosów [50.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 50.00%

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 30.09.2012 - |22:04|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 Przemek Lipski

Przemek Lipski

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów

Napisano 28.10.2012 - |21:16|

Irytujący odcinek. Skomentować można krótko, banda debili próbuje walczyć i bandą kretynów...
  • 0

#3 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 29.10.2012 - |22:46|

A ja powiem, że odcinek był najlepszy w tym sezonie! Powróciliśmy do czasów starego "Fringe" oglądając rzeczy, przedmioty, które były zdarzeniami Fringe. Przypomnienie było fajne i zobaczyliśmy kolejny raz śmieszne zachowanie Waltera z galaretką xD. W dodatku bohaterowie w fajny sposób postanowili wykorzystać jeden z wirusów, dostając się do bazy metra. No i wielka szkoda, że Etta już pożegnała się z nami... Oby wróciła jeszcze do serialu jakoś. Bo słyszałem, że podpisała kontrakt na 6 odcinków. Na razie była w 5, więc jest szansa.
  • 0

#4 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 30.10.2012 - |21:50|

Zdecydowanie najlepszy odcinek tego sezonu. Zaskoczyła mnie końcówka i tak szybkie pozbycie się Etty. Oczywiście to uprawdopodabnia, że plan Waltera będzie związany z cofnięciem czasu do momentu przybycia obserwatorów, żeby Peter i Olivia mogli normalnie wychować córkę.

Bardzo duży plus za to, że Broyles jest w ruchu oporu i to, że ekipa Fringe używa technologii z dawnych odcinków i nie przebiera w środkach w walce z lojalistami.
  • 0

#5 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 30.12.2012 - |09:00|

Kolejny nudny i głupawy, pełen absurdów, nieścisłości i idiotyzmów popełnianych przez bohaterów. Odcinek godzien dwóch ostatnich sezonów Prison Breaka.

Szkoda mi Etty, myślałem, że zostanie z nami do końca. Przykra niespodzianka. Za to plus za ujawnienie "gołębia", któremu zresztą też nie wróżę długiej kariery.

Recenzuję ten serial od początku, piszę komentarz do każdego odcinka. Czasem psioczyłem, czasem się irytowałem, ale zdarzało mi się pochwalić odcinek, a czasem wręcz wyrazić zachwyt. Wierzyłem, że serial się rozkręci, a sezony 3 i 4 w dużej mierze spełniły moje oczekiwania (chociaż idealne nie były). W najgorszych snach jednak nie spodziewałem się tego, co spotka mnie w sezonie piątym.

Gdyby Fringe zaczął się w tym miejscu i miałbym takie coś oglądać przez 5 sezonów, to po czterech odcinkach podziękowałbym. Ponieważ jednak obejrzałem ich już 91, a pozostało mi ledwie 9 - przeżyję, nie warto nawet najgorszego serialu porzucać tuż przed końcem (chociaż raz to zrobiłem z '4400').
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#6 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 06.03.2013 - |22:56|

A ja znowu pochwalę, najważniejsze to podejść do tego sezonu z dużym dystansem i ogląda się naprawdę fajnie. Zawiązuje się coraz większa intryga, przyłączenie się Broylesa to miła niespodzianka, natomiast uśmiercenie Etty wręcz przeciwnie, aczkolwiek chwała za to twórcom że nie boją się uśmiercić głównej bohaterki.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych