Odcinek 091 - S05E04 - The Bullet That Saved the World
Napisano 30.09.2012 - |22:04|
Napisano 28.10.2012 - |21:16|
Napisano 29.10.2012 - |22:46|
Napisano 30.10.2012 - |21:50|
Bardzo duży plus za to, że Broyles jest w ruchu oporu i to, że ekipa Fringe używa technologii z dawnych odcinków i nie przebiera w środkach w walce z lojalistami.
Napisano 30.12.2012 - |09:00|
Szkoda mi Etty, myślałem, że zostanie z nami do końca. Przykra niespodzianka. Za to plus za ujawnienie "gołębia", któremu zresztą też nie wróżę długiej kariery.
Recenzuję ten serial od początku, piszę komentarz do każdego odcinka. Czasem psioczyłem, czasem się irytowałem, ale zdarzało mi się pochwalić odcinek, a czasem wręcz wyrazić zachwyt. Wierzyłem, że serial się rozkręci, a sezony 3 i 4 w dużej mierze spełniły moje oczekiwania (chociaż idealne nie były). W najgorszych snach jednak nie spodziewałem się tego, co spotka mnie w sezonie piątym.
Gdyby Fringe zaczął się w tym miejscu i miałbym takie coś oglądać przez 5 sezonów, to po czterech odcinkach podziękowałbym. Ponieważ jednak obejrzałem ich już 91, a pozostało mi ledwie 9 - przeżyję, nie warto nawet najgorszego serialu porzucać tuż przed końcem (chociaż raz to zrobiłem z '4400').
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 06.03.2013 - |22:56|
A ja znowu pochwalę, najważniejsze to podejść do tego sezonu z dużym dystansem i ogląda się naprawdę fajnie. Zawiązuje się coraz większa intryga, przyłączenie się Broylesa to miła niespodzianka, natomiast uśmiercenie Etty wręcz przeciwnie, aczkolwiek chwała za to twórcom że nie boją się uśmiercić głównej bohaterki.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych