Odcinek 082 - S07E10 - The Dark... Whatever
Napisano 30.09.2012 - |21:55|
Napisano 03.12.2012 - |14:22|
Tak naprawde jedynym naprawde interesujacym momentem odcinka to rozmowa La Gaurdi z bylym szefem.
Ojciec Hanny wprowadzil troche zamiesznia, ale skonczylo sie.
Genesis
Napisano 03.12.2012 - |19:15|
jedyne co się pojawia non stop to Jamie w prawie negliżu jako opiekunka hehe zawsze mnie to rozwala
Napisano 05.12.2012 - |20:12|
Napisano 11.12.2012 - |01:14|
Wątek z podpalaczem w sumie zaprowadził nas donikąd, bo i tak skończył jak reszta. Wątek Quinna też jakiś niewyraźny... Aż dziw, że Batista w "to" wszedł. Poziom trzyma jedynie wątek LaGuerty i (chyba od zawsze) Masuka - jedna z najjaśniejszych postaci w tym serialu. Jak dla mnie 6/10.
Napisano 27.12.2012 - |14:40|
Wszystko jest strasznie uproszczone i momentami wręcz głupie. Traktuję go nie jak serial kablówkowy, ale tak jakbym oglądał coś z ABC. Typowo rozrywkowa produkcja, mroczny klimat z początkowych sezonów prysł już dawno temu, niestety. Takie coś dla zabicia czasu, na święta w sam raz. Wstałem sobie dziś rano, znaczy się było już południe, odpaliłem odcinek, teściowa akurat podała śniadanko, potem kawkę i ciasto prosto do łóżeczka, czego chcieć więcej Czas upłynął mi nie wiem kiedy. Taki to niestety jest w tej chwili ten serial: łatwy, miły i przyjemny.
Jedyny ciekawy wątek to śledztwo La Guerty, ale poświęcają mu zbyt mało uwagi, no chyba, że to przedsmak kolejnego sezonu.
Ojciec Hannah, wrzucony jako zapychacz, bo raczej nic sensownego nie wniósł do akcji i tyle.
Tak się zastanawiam, że postać Dextera ewoluuje podobnie jak Jax z SoA, co nie wróży nic dobrego.
Napisano 28.12.2012 - |16:51|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych