Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 080 - S07E08 - Argentina

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (4 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (2 głosów [50.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 50.00%

3. 8 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

4. 7 (1 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 30.09.2012 - |21:52|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.11.2012 - |14:44|

Kolejny bardzo dobry, lecz nie fantastyczny epizod. Sprawy sie komplikuja dla Dextera na wszytskich frontach.

Obawiam sie, ze autorzy serialu zaczynaja sie troche gubic. Watek z zemsta Izaaka, przedumany. Jesli naprawde chce zabic Dextera, tak jak probowal w ciastkarni, to Dexter powinien jjuz dawno nie zyc.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#3 no1special

no1special

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 19.11.2012 - |22:06|

Obawiam sie, ze autorzy serialu zaczynaja sie troche gubic. Watek z zemsta Izaaka, przedumany. Jesli naprawde chce zabic Dextera, tak jak probowal w ciastkarni, to Dexter powinien jjuz dawno nie zyc.

Przed akcją w ciastkarni, Isaak nie wiedział, że jego sytuacjia w mafii się bardzo skomplikowała. Do tego dochodzi niedoszła próba zamachu na jego życie w miejscu w którym przebywał, tutaj Dexter załatwił sprawę. Dlatego myślę, że scenarzyści nie popełnili tutaj błędu i te ich rozmowy są jak najbardziej umotywowane. Teraz tylko zastanawia mnie jak sprawa Isaaka zostanie rozwiązana, bo po tym co widzimy w tym sezonie trudno jest mi uwierzyć że trafi on po prostu na stół Dexa.
  • 0

#4 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.11.2012 - |14:44|

Jesli Izaaka naprawde chce zabic Dextera, a wyglada, ze chce, to jego sytuacja w mafii i policyjna inwigilacja niewiele tu zmienia. Jeden celny strzal sprawe zalatwi. Ma ciagle swoje wplywy, oddanych ludzi (a przynajmniej jednego czlowieka) i srodki.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#5 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 26.11.2012 - |15:35|

Kolejny bardzo dobry, lecz nie fantastyczny epizod...

A mi się to coraz mniej podoba, jakoś tak "przesiedziałem" ten epizod i jedyne co mnie zainteresowało to węszenie LaGuerty - czyli jakieś 45 sekund. Jeszcze ten zakochany Isaak ;)
  • 0

#6 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 19.12.2012 - |23:08|

A mi się jakoś nie nudziło specjalnie, nie było fajerwerków i zachwytów, ale rozmowy Dextera z Debrą i później z Isaakiem były całkiem ciekawe. Jednak się okazało że nasz mafioso jest gejem, to tłumaczy że tak mu zależało na zemście za Victora.
Gdzie dalej pójdzie ten wątek? Trudno powiedzieć
Najciekawiej zapowiada się konfrontacja Dextera z Laguertą, która węszyła, węszyła i wywęszyła.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#7 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 20.12.2012 - |10:29|

Mnie też się podobało. Szkoda, że zrobili z Izaka ciotę, zupełnie to do niego nie pasuje i sprawia, że jego wątek jest głupi i jakiś, jak to napisał Jonasz, "przedumany". Od samego początku nie przypasował mi ten motyw, ale teraz robi się wręcz głupi, jak z seriali wielkiej czwórki.
Na plus relacje Dex - Hannah. Ten wątek akurat od samego początku mi się podoba. Mogli się w tym sezonie bardziej skupić na tym, a nie wymyślać te bzdury o ciepłych Ukraińcach.
Kolejny plus to śledztwo La Guerty, tu też mogli wątek bardziej rozwinąć, bo robi się coraz ciekawiej, mimo że poświęcają na to zaledwie parę chwil.
No i w końcu wróciliśmy do "zakochania się" Debry. Chociaż wygląda to tak, jakby scenarzyści chcieli to jakoś szybko zamknąć. Zobaczymy.
Generalnie jest dobrze i chce się oglądać.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych