Odcinek 080 - S07E08 - Argentina
Napisano 30.09.2012 - |21:52|
Napisano 19.11.2012 - |14:44|
Obawiam sie, ze autorzy serialu zaczynaja sie troche gubic. Watek z zemsta Izaaka, przedumany. Jesli naprawde chce zabic Dextera, tak jak probowal w ciastkarni, to Dexter powinien jjuz dawno nie zyc.
Genesis
Napisano 19.11.2012 - |22:06|
Obawiam sie, ze autorzy serialu zaczynaja sie troche gubic. Watek z zemsta Izaaka, przedumany. Jesli naprawde chce zabic Dextera, tak jak probowal w ciastkarni, to Dexter powinien jjuz dawno nie zyc.
Przed akcją w ciastkarni, Isaak nie wiedział, że jego sytuacjia w mafii się bardzo skomplikowała. Do tego dochodzi niedoszła próba zamachu na jego życie w miejscu w którym przebywał, tutaj Dexter załatwił sprawę. Dlatego myślę, że scenarzyści nie popełnili tutaj błędu i te ich rozmowy są jak najbardziej umotywowane. Teraz tylko zastanawia mnie jak sprawa Isaaka zostanie rozwiązana, bo po tym co widzimy w tym sezonie trudno jest mi uwierzyć że trafi on po prostu na stół Dexa.
Napisano 20.11.2012 - |14:44|
Genesis
Napisano 26.11.2012 - |15:35|
Kolejny bardzo dobry, lecz nie fantastyczny epizod...
A mi się to coraz mniej podoba, jakoś tak "przesiedziałem" ten epizod i jedyne co mnie zainteresowało to węszenie LaGuerty - czyli jakieś 45 sekund. Jeszcze ten zakochany Isaak
Napisano 19.12.2012 - |23:08|
Gdzie dalej pójdzie ten wątek? Trudno powiedzieć
Najciekawiej zapowiada się konfrontacja Dextera z Laguertą, która węszyła, węszyła i wywęszyła.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 20.12.2012 - |10:29|
Na plus relacje Dex - Hannah. Ten wątek akurat od samego początku mi się podoba. Mogli się w tym sezonie bardziej skupić na tym, a nie wymyślać te bzdury o ciepłych Ukraińcach.
Kolejny plus to śledztwo La Guerty, tu też mogli wątek bardziej rozwinąć, bo robi się coraz ciekawiej, mimo że poświęcają na to zaledwie parę chwil.
No i w końcu wróciliśmy do "zakochania się" Debry. Chociaż wygląda to tak, jakby scenarzyści chcieli to jakoś szybko zamknąć. Zobaczymy.
Generalnie jest dobrze i chce się oglądać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych