Odcinek 076 - S07E04 - Run
Napisano 30.09.2012 - |21:48|
Napisano 22.10.2012 - |14:43|
Dowiadujemy się też też że ukraiński boss przyjechał szukać zemsty bo Victor był prawdopodobnie bratem ? w każdym bądź razie kimś ważnym. Hannie widać spodobał się Dexter.
Fajna scena przekonania do samobójstwa barmana, dobrze zmontowana, boss nawet nie mrugną okiem.
Poza tym w tym odcinku kolejny dzieciak znika z serialu, harrison dołącza do astora i cody. (już nawet nie pamiętam jak ta dwójka wygląda) owszem nie widać dla nich miejsca w fabule ale mogli by wstawić jaką wstawkę gdzie oni lub dexter odwiedza ich lub coś w tym stylu.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 22.10.2012 - |14:44|
Napisano 22.10.2012 - |14:58|
Napisano 22.10.2012 - |15:24|
Napisano 22.10.2012 - |16:02|
Napisano 22.10.2012 - |21:13|
Wątek ukraiński jakoś do mnie nie trafia - takie pierdu, pierdu, chyba że po zdobyciu namiarów na Dextera uderzą mocno (przypadkowo) w kogoś bliskiego, tylko w kogo (Deb???).
Zabawa Speltzera w Minotaura dziwna - no i teraz ja wiem, że ty wiesz, że ja wiem... i szybki koniec.
To postawienie Deb w rozterce zaczyna pachnieć mi radykalnym rozwiązaniem na przyszłość.
Napisano 22.10.2012 - |22:42|
Raczej wyglada na to, ze to Ukraincy wdadza sie w jakas gre z Dexterem.Świetny odcinek. Ciekawe czy Dex dotrzyma słowa odnośnie natychmiastowego uśmiercania swych przeciwników czy też znowu wejdzie w jakąś grę z Ukraińcem. W końcu jeszcze sporo odcinków do końca. Dobrze rozwiązują sprawę z Debrą, byłoby dziwne gdyby nie zaczęła się bać swego brata., wcześniejszy eksperyment to raczej próba kontrolowania tego.
Genesis
Napisano 23.10.2012 - |01:31|
PS O, Jonasz wrócił.
Napisano 15.11.2012 - |22:19|
Debra coraz bardziej się przekonuje do "słusznych" zabójstw, jeszcze trochę i sama zacznie mordować.
Co do Ukraińców miałem w pierwszej chwili wrażenie że zamordowany koleś to kochanek, ale chyba nie do końca by to pasowało do tego typa, pewnie syn, aczkolwiek też to jakoś nie pasuje, bo w klubie jeden z goryli tego bossa otwarcie go krytykował.
Nikt nie szuka Louisa?
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 16.11.2012 - |23:37|
Relacje Deb-Dex są osłodą tego sezonu, naprawdę dobrze to się prezentuje.
Ukraińcy trochę lepiej niż dotychczas, ale nadal nie kupuję tego wątku. A co do Viktora, to stawiam na syna.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »