Odcinek 075 - S07E03 - Buck the System
Napisano 30.09.2012 - |21:47|
Napisano 15.10.2012 - |13:07|
Nie pokoi też fakt, pozostałej krwi Louisa na łodzi Dexa. Nie wykluczone, że Dexter może mieć z tego powodu jakieś nieprzyjemności i podejrzenia o zniknięcie Louisa mogą padnąć na niego, zwłaszcza ze strony Deb, która wie o Mrocznym Pasażerze. Zwłaszcza jak np jego mieszkanie zostanie przeszukane i nagrania gdzie widać, że Louis bardzo nie lubił Dextera, czyli był wrogiem Louisa więc automatycznie podejrzenie padnie na niego, a dodając do tego wspomnianą krew i już sytuacja prawie nie do wywinięcia. Chyba, że są jakieś kamery na przystani i będzie widać, kto to zrobił.
Napisano 15.10.2012 - |20:13|
Akcja z minotaurem całkiem wkrętowa, jeśli przymknie się oko na dexterową specyfikę świata, w którym zbieg okoliczności goni zbieg okoliczności, a Miami to wylęgarnia zwyrodnialców
Napisano 16.10.2012 - |21:12|
No i coś się z LaGuert'ą przyczaili.
Napisano 18.10.2012 - |00:01|
Poprzedni odcinek bardziej mi podszedł, motyw tego killera mi nie podszedł i praktycznie służył temu, aby Debra podjęła decyzję na końcu odcinka, trochę wymuszone to. Zobaczymy jak dalej się potoczą wątki.
Napisano 03.11.2012 - |15:09|
Ukraińcy nadal mnie nie przekonują. Słabo to jakoś wygląda na razie. No i jakieś bransoletki z GPS-em. Jakieś to naciągane.
Mam nadzieję, że z tym minotaurem to jeszcze nie koniec i Dex go jednak dorwie.
Najbardziej póki co podobają mi się relacje Dex - Debra. chociaż chyba Debra zaakceptowała Dexa i jego hobby i może nawet będzie z nim jakoś "współpracować".
Ciekawe czy poruszą jeszcze wątek tej blond-ogrodniczki, czy to też jakiś poboczny wątek do niczego nie prowadzący. Może nowa kochanka naszego Dexa. Zobaczymy.
Całkiem nieźle się póki co ten sezon prezentuje, aż się chce oglądać.
Napisano 11.11.2012 - |17:08|
A co do epizodu mi akurat śmierć Louisa bardzo się podobała, nie spodziewałem się tego. No i oczywiście cały czas na plan pierwszy wybija się wątek Dex - Debra, ich relacje i dialogi to pierwsza klasa.
Generalnie serial ponownie wskoczył na wyższą półkę.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych