Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wraith-modyfikacja ludzi w typu Teila, kontrola statku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 emilzx

emilzx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 22.09.2012 - |11:49|

Chodzi mi o to że Wraith zmodyfikowali pewną grupke ludzi tak żeby byli "smaczniejsi" lub żeby mieli więcej energii jakoś tak nie pamiętam jak było Chodzi mi o to że Teila mogła kontrolować statek myślą - co prawda to wymagało wysiłku intelektualnego ale mogła nim latać.

1. pyt : Czy Wraith kontrolowali statek za pomocą myśli-umysłu(tak jak pradawni?)?

Według mnie tak bo przecież jak ich dna przyswajali to pradawni już kontrolowali myślą wszystkie ich technologie i oni na pewno też z tego korzystali tworząc swoją technologie

2. pyt : Czemu ludzie z Atlantydy nie przejęli np więcej tych statków, broni - ogłuszaczy (wiem było pare ogłuszaczy w składzie z ich rzeczami ale ich było tylko kilka ) i ich po prostu nie używali, do dartów np nie musieli nawet mieć terapii genowej bo John Shepard latał nim potrzebny był chyba tylko translator języka wraith na ludzki

3. pyt : Czemu nie  zrobili terapii genową taką jaką zrobili żeby używać urządzeń pradawnych- gen pradawnych , Teila na pewno miała taki gen tylko że wraithowski mogli by wtedy latać statkiem matką.

Mam nadzieje ,że wszyscy mnie zrozumią bo to pyt. na które bardzo bym chciał odpowiedź dostać bo jestem ciekawy.

Ja też dawno nie oglądałem więc proszę nie czepiać się szczegółów.

Ps. Poprawiłem tekst w miarę jak się dało nie jestem dobry z polskiego więc proszę o wyrozumiałość.

Użytkownik emilzx edytował ten post 21.02.2013 - |16:43|

• 0

#2 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 22.09.2012 - |20:30|

Niestety ja nie rozumiem, szczególnie pytania trzeciego, w którym nie wiadomo, czy chodzi o tych ten tego tamtych czyli no tych... czy o onych tam tego tamtych, no wtedy.

Chłopie, weź się w garść i doprowadź ten tekst do ładu logicznego.

Zakładasz nowy temat - to się troszkę napoć ;) Napisz pytania, przypomnij kontekst pytania (ja np. kilka lat temu to oglądałem), napisz jaka jest Twoja hipoteza w ramach zadanego pytania, napisz to bez błędów i bez kursywy.

To będzie materiał do dyskusji.

PZDR
  • 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych