Premiera piątego sezonu.
Odcinek 049 - S05E01 - Turn! Turn! Turn!
Rozpoczęty przez
Toudi
, 05.06.2012 - |13:49|
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.06.2012 - |21:25|
Czyżby przez piłkę nikt nie zauważył powrotu serialu? A taka fajna komedia im dziś wyszła...
Już na starcie sprzątanie, potem wielebny, Eric i jego "siostra", czy wreszcie finałowa scena ala Niezniszczalni...
Trzeba przyznać, ze wielokrotnie uśmiałem się przy tym odcinku.
Już na starcie sprzątanie, potem wielebny, Eric i jego "siostra", czy wreszcie finałowa scena ala Niezniszczalni...
Trzeba przyznać, ze wielokrotnie uśmiałem się przy tym odcinku.
Napisano 11.06.2012 - |21:41|
LunatiK czy ja wiem czy nie taki był cel? Ciężko brać inaczej niż z uśmiechem ujęcie sprzątającego i sapiącego Erica, podczas gdy Bill gada przez telefon. Czy spokój Billa podczas stosunków rodzeństwa...
Napisano 19.06.2012 - |16:51|
Jak to ostanio z True Blood premiera mi się podobała. Pewnie dlatego, że od poprzedniego sezonu minęło 9 miesięcy. Oby tylko nie stało się jak w 3 i 4 sezonie, gdzie im dalej w las tym więcej przewracania oczami z mojej strony. Ale jeśli całkowicie zaakaceptują rolę komedii to może będzie tym razem dobrze.
Oczywiście najgorszą decyzją był pozostawienie Tary. Mam nadzieje, że jej przygoda z wampiryzmem skończy się szybkim kołkiem w serce. Jak jeszcze się okaże, że dziadek Jesusa zabrał jego ciało żeby go ożywić to już będzie całkowicie bez sensu.
Za to dużo obiecuję sobie po powrocie Russela Edgingtona, był w końcu najlepszą częścią trzeciego kiepskiego sezonu. Chociaż trudno będzie przebić jego zapowiedź prognozy pogody.
Oczywiście najgorszą decyzją był pozostawienie Tary. Mam nadzieje, że jej przygoda z wampiryzmem skończy się szybkim kołkiem w serce. Jak jeszcze się okaże, że dziadek Jesusa zabrał jego ciało żeby go ożywić to już będzie całkowicie bez sensu.
Za to dużo obiecuję sobie po powrocie Russela Edgingtona, był w końcu najlepszą częścią trzeciego kiepskiego sezonu. Chociaż trudno będzie przebić jego zapowiedź prognozy pogody.
Użytkownik cymrean edytował ten post 19.06.2012 - |17:04|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych