Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 065 - S03E21 - Nationals

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (0 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (0 głosów [0.00%])

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 02.05.2012 - |12:10|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 rasdel

rasdel

Orion-Tokra

• Orion-Tokra
  • 339 postów

Napisano 17.05.2012 - |20:46|

BUM, BANG! Te dwa odcinki (Props, Nationals) były niesamowite. Piosenki wybitne, przy niektórych aż miałem ciary. WOW! Szczerze to te dwa odcinki były juz dla mnie takim swoistym pożegnaniem, ba przez cały 20 odcinek szykowano nasz na Nationals i to nie byle jakie. Mogę rzec, że chyba najlepsze które dane nam było oglądać przez te 3 sezony. Wygrana jest i to nie byle jaka! Puchar ogromny, marzenia spełnione.
Uniqe w Nowych Kierunkach w 4 sezonie? Na to wychodzi. Jego starships było chyba najlepszą piosenką (choreografia, wokal), ale ogólnie te całe przebieranie za babkę mocno przesadzone, nie trzeba się za nikogo przebierać by dobrze śpiewać.

Został już tylko ostatni finałowy epizod. Jestem bardzo ciekawy jak twórcy zakończą ten 3 sezon, a zadanie mają nie lada bo to już ostatnia klasa seniorów, aktorów bez których glee nie istnieje przynajmniej dla mnie. Wydaje mi się, że twórcy nawet sami nie wiedzą jak to zakończyć, przynajmniej przez cały ten sezon miałem takie wrażenie. No cóż, wiele nam nie zostało, zaledwie parę dni do oczekiwanego finału.

Tymczasem ocena dwóch odcinków (nie będe dublował wpisu w 3x20): 10+/10.

Użytkownik rasdel edytował ten post 17.05.2012 - |20:48|

• 0

#3 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.05.2012 - |09:49|

Nic dodać nic ująć. @rasedl powiedział dokładnie to co chciałem powiedzieć.
W 3x20 i przygotowania do Nationals a napięcie rosło, aż do 3x21 gdzie było wielkie BUM i mamy zwycięstwo dla New Directions!

Wykonanie piosenek na wysokim poziomie.

Lubię ten serial, ale gdyby w ten sposób twórcy chcieli zakończyć serial, to było by coś niesamowitego! Po prostu serial by odszedł od nas z wielkim hukiem! Powiem, że (o ile następny odcinek nie skończy się cliffhangher'em) te 2 ostatnie odcinki mogły by być wprowadzeniem do wielkiego finału całego serialu czyli odcinka 3x22.
Jednak na szczęście (chyba) będzie dane nam obejrzeć 4 sezon serialu!
  • 0

#4 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 24.05.2012 - |21:14|

Sezon czwarty byłzamówiony już 9 kwietnia, wiec spokojnie będzie. :)

A odcinki super, wiedziałem od początku tego sezonu, że New Directions wygrają ale tonie spowodowało że się oglądało gorzej. Może nawet lepiej. Szkoda tylko, że prawie cała obsada odejdzie.
  • 0

#5 rasdel

rasdel

Orion-Tokra

• Orion-Tokra
  • 339 postów

Napisano 24.05.2012 - |21:30|

Nie odejdzie, właściwie w takim składzie jak jest wszyscy będą w 4 sezonie. To już potwierdzone info, nie będą w szkole, ale nie zakończą swojej kariery muzycznej :)
  • 0

#6 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 25.05.2012 - |16:14|

Że sezon 4 będzie nam dane obejrzeć, to wiedziałem, ale chodzi o to, że czy aby na pewno 4 sezon będzie potrzebny serialowi?

No i fakt, że w 4 sezonie mają powrócić wszyscy bohaterowie grający aktualnie w serialu. Dodatkowo Sarah Jessica Parker pojawi się w kilku odcinkach 4 sezonu. Jeszcze ktoś ma być w nowym sezonie, ale nie pamiętam.
W "Glee" miał pojawić się też w 3 sezonie Pitbull, ale (chyba, że mi coś umknęło) ja go nie widziałem.
  • 0

#7 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 31.05.2012 - |17:17|

Czyli Ryan Murphy się przestraszył albo został zmuszony przez FOX do zatrzymania całej obsady? Czyli powtórka z Heroes i Prison Breaka po 1 sezonie. No ale Glee zawsze się ratuje muzyką w przeciwieństwie do wyżej wymienionych.
  • 0

#8 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 31.05.2012 - |18:17|

Murphy ponoć zebrał całą ekipę Aktorów i zapytał kto chce zostać w serialu. Wszyscy odpowiedzieli zgodnie "Tak!". Dlatego wszyscy powrócą w kolejnym sezonie. Prawdopodobnie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych