Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 144 - S07E18 - Party On, Garth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (3 użytkowników oddało głos)

Ocena

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (2 głosów [66.67%])

Procent z głosów: 66.67%

4. 7 (1 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 30.03.2012 - |21:19|

:)

#2 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 01.04.2012 - |08:52|

Odcinek o Bobbym, teraz już wiemy co wybrał, choć jakoś ukazanie się braciom mu nie idzie.

Powoli zbliżamy się do finału (choć znowu czeka nas miesięczna przerwa), ciekawe co twórcy przygotowali na koniec? Castiel wskrzeszający w swym szaleństwie Bobbiego? Lewiatany, szykujące lepsze posiłki?\

Natomiast sam odcinek miał tylko dwa interesujące aspekty, pijanego Sama i trzeźwego Deana:
- Część, mam na imię Dean i jestem alkoholikiem... alkoholikiem, który nie jest wstanie zobaczyć japońskiego duszka pijaństwa, bo w tym celu trzeba być pijanym. ;)

#3 ynsiwy

ynsiwy

Szeregowy

• VIP
  • 8 postów

Napisano 02.04.2012 - |18:03|

Jak dla mnie odcinek udany, poczucie humoru trzymało poziom i chwilami trzymał w napięciu. Widać było to, że autorzy skorzystali z Ringu, nawet Sam wspomniał o filmie :) a i sama japońska dziewczynka dość podobna do Samary :)
Co do finału też mam mieszane uczucia, bo nie wiem co scenarzyści wymyślą... ale trzymam kciuki, bo mimo wszystko póki co nie ma dla mnie serialu, który mógł by godnie zastąpić SN, Grimm zapowiadał się całkiem dobrze... ale nie ma co porównywać...
  • 0

#4 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 25.04.2012 - |17:51|

Odcinek bardzo dobry. Lekko trzymający w napięciu i z poczuciem humoru. Sam rozbawił mnie w tym odcinku kilka ładnych razy xD. A najbardziej (plus dla tłumaczy za pomysłowe i śmieszne tłumaczenie) tekst w browarze gdy Sam był z synem Baxter:
- Synalek: "Widzisz to?"
- Sam : "Tak, jestem nawalony jak autobus do Lichenia".

Padłem jak to przeczytałem xD.

No i miło było zobaczyć znów Bobie'go.
  • 0

#5 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 22.08.2012 - |14:30|

Jakoś trudno twórcom utrzymać dość wąską granicę między horrorem a komedią, kilka razy sceny grozy wypadły dość dziwnie bo po scenie śmierci za chwilę mieliśmy do czynienia z humorem w wykonaniu Deana i Gartha. Sam Garth dość zabawny, choć do końca nie wiem po co go wprowadzili po raz kolejny, na dłuższą metę DJ Qualls jest nie do oglądania.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#6 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 01.11.2012 - |21:58|

Najlepsze, że w końcu dostaliśmy odpowiedz iż Bobby jest duchem. Poza tym sprawa dość typowa, ale wprowadzenie Gartha wyszło na plus. Raz na jakiś czas fajnie jest oglądać współpracę braci z kimś innym.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych