Odcinek 144 - S07E18 - Party On, Garth
Napisano 01.04.2012 - |08:52|
Powoli zbliżamy się do finału (choć znowu czeka nas miesięczna przerwa), ciekawe co twórcy przygotowali na koniec? Castiel wskrzeszający w swym szaleństwie Bobbiego? Lewiatany, szykujące lepsze posiłki?\
Natomiast sam odcinek miał tylko dwa interesujące aspekty, pijanego Sama i trzeźwego Deana:
- Część, mam na imię Dean i jestem alkoholikiem... alkoholikiem, który nie jest wstanie zobaczyć japońskiego duszka pijaństwa, bo w tym celu trzeba być pijanym.
Napisano 02.04.2012 - |18:03|
Co do finału też mam mieszane uczucia, bo nie wiem co scenarzyści wymyślą... ale trzymam kciuki, bo mimo wszystko póki co nie ma dla mnie serialu, który mógł by godnie zastąpić SN, Grimm zapowiadał się całkiem dobrze... ale nie ma co porównywać...
Napisano 25.04.2012 - |17:51|
- Synalek: "Widzisz to?"
- Sam : "Tak, jestem nawalony jak autobus do Lichenia".
Padłem jak to przeczytałem xD.
No i miło było zobaczyć znów Bobie'go.
Napisano 22.08.2012 - |14:30|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 01.11.2012 - |21:58|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych