Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 082 - S04E17 - Everything In Its Right Place

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (3 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (2 głosów [66.67%])

Procent z głosów: 66.67%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (1 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 03.02.2012 - |17:18|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 11.04.2012 - |12:38|

Nawet nieźle mi się oglądało, chociaż znowu na tapetę powrócili nasi zmiennokształtni. Najważniejsze, że mamy powrót do alternatywnej rzeczywistości bo dawno już tam nie gościliśmy, a odcinki w tamtym wymiarze zawsze należały do ciekawych. Mamy kilka nieoczekiwanych zwrotów akcji, jak chociażby śmierć alternatywnego Lincolna, którego chyba będzie miał zastąpić nasz Lincoln. Aresztowanie Niny Sharp, ciekawe czy sypnie zmiennokształtnego Broyles'a, chociaż wydaje mi się, że tamtejsza Astrid chyba i tak już go rozgryzła.
Generalnie nieźle się oglądało i na tle ostatnich średnich odcinków ten zaprezentował się nadzwyczaj dobrze.
  • 0

#3 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 11.04.2012 - |17:48|

Mi też się oglądało dobrze i przeniesienie na odcinek do 2 świata podobało mi się. Szkoda 2 Lincolna, co do zastąpienia to raczej wątpię.
Nina nie sypnie Broyles'a, po prostu to było by zbyt łatwe. A Astrid wydaje się jakby rozgryzła Broyles'a, choć jednak przez chwilkę przeszło mi przez myśl, iż ona też jest zmiennokształtnym. Ale zobaczymy.
  • 0

#4 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.04.2012 - |13:26|

szkoda że to kapitan Lee zszedł a nie agent Lee który zrobił się mega nudny i ckliwy ostatnio, dobrze że chwilowo chociaż smęty i romansidła się zakończyły. 5 odcinków do końca... sezonu czy serialu?
  • 0

#5 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 12.09.2012 - |20:53|

Czerwona rzeczywistość jest zawsze ciekawsza, ale teraz bez własnego Lincolna straci na prawdę bardzo dużo.

Co do Broylsa to raczej ta baza danych shapeshifterów go zidentyfikuje jako kreta szybciej niż zeznania alternatywnej Niny.
  • 0

#6 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 29.12.2012 - |12:47|

Odcinek bardzo psychologiczny - z jednej strony mamy relację agent Lee/kapitan Lee z ciekawym dialogiem o wolnej woli, z drugiej po razy pierwszy widzimy normalnego człowieka w zmiennokształtnym, z marzeniami, ambicjami i obawami. Czuję coś, że ten nawrócony zmiennokształtny będzie istotny dla dalszej akcji.

Po tej stronie Broyles i Nina nie są postaciami pozytywnymi. Cieszę się, że dorwano Ninę i plany Jonesa.

Odcinek będzie ważny dla (fuj! zgiń, przepadnij maro!) wątku miłosnego - biała Olivia będzie zapewne teraz z Peterem, a ruda - z Lincolnem.

Pomimo wszystko - odcinek nie do końca mi się spodobał. O niebo lepszy od poprzedniego, ale poniżej średniej tego (najlepszego chyba) sezonu.
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#7 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 10.02.2013 - |18:06|

Średni ten epizod, ale miał kilka ciekawych momentów - szczególnie wątek Lee/Lee i śmierć alternatywnego agenta. Lincoln wejdzie w jego życie, hmm, to pewnie jeszcze bardziej skomplikuje ten i tak już dość mocno pokręcony serial.

Ten zmiennokształtny o ludzkich cechach - mam nadzieję, że ta postać wniesie jeszcze coś ciekawego do fabuły, a nie że to jakiś nic nie znaczący wątek.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych