Odcinek 082 - S04E17 - Everything In Its Right Place
Napisano 03.02.2012 - |17:18|
Napisano 11.04.2012 - |12:38|
Generalnie nieźle się oglądało i na tle ostatnich średnich odcinków ten zaprezentował się nadzwyczaj dobrze.
Napisano 11.04.2012 - |17:48|
Nina nie sypnie Broyles'a, po prostu to było by zbyt łatwe. A Astrid wydaje się jakby rozgryzła Broyles'a, choć jednak przez chwilkę przeszło mi przez myśl, iż ona też jest zmiennokształtnym. Ale zobaczymy.
Napisano 14.04.2012 - |13:26|
Napisano 12.09.2012 - |20:53|
Co do Broylsa to raczej ta baza danych shapeshifterów go zidentyfikuje jako kreta szybciej niż zeznania alternatywnej Niny.
Napisano 29.12.2012 - |12:47|
Po tej stronie Broyles i Nina nie są postaciami pozytywnymi. Cieszę się, że dorwano Ninę i plany Jonesa.
Odcinek będzie ważny dla (fuj! zgiń, przepadnij maro!) wątku miłosnego - biała Olivia będzie zapewne teraz z Peterem, a ruda - z Lincolnem.
Pomimo wszystko - odcinek nie do końca mi się spodobał. O niebo lepszy od poprzedniego, ale poniżej średniej tego (najlepszego chyba) sezonu.
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 10.02.2013 - |18:06|
Średni ten epizod, ale miał kilka ciekawych momentów - szczególnie wątek Lee/Lee i śmierć alternatywnego agenta. Lincoln wejdzie w jego życie, hmm, to pewnie jeszcze bardziej skomplikuje ten i tak już dość mocno pokręcony serial.
Ten zmiennokształtny o ludzkich cechach - mam nadzieję, że ta postać wniesie jeszcze coś ciekawego do fabuły, a nie że to jakiś nic nie znaczący wątek.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych