Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wymiana

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 hallass

hallass

Szeregowy

• VIP
  • 45 postów
  • MiastoOpole

Napisano 15.01.2012 - |12:28|

Tak się zastanawiam czy w związku z tym że nie ma skad pobrać okładek TG, nie można by założyć tematuw stylu co kto ma i czym może się podzielić z innymi potrzebującymi.

Ja na przykład posiadam całą kolekcję Star Trek z labelami insertami oprócz serii DS9.
Posiadam jeszcze:
okładki i labele
SG-1
SG-A
Space Above & Beyond
Firefly
Earth 2
Andromeda (same okładki)
House M.D.

Jeśli ktoś byłby w potrzebie to prosze pisac na PW lub maila

Jeśli ktoś miałby i chciałby się podzielić serią ST DS9 to byłbym wdzięczny za przesłanie na maila w.halasowski@gmail.com

Użytkownik hallass edytował ten post 27.02.2012 - |09:32|

• 0

#2 Marokiro

Marokiro

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 12.03.2012 - |10:59|

Skontaktowałem się z hallassem wymieniliśmy się okładkami. Wymienię okładki jakie ja posiadam, jednak proponuje aby hallass edytował swój post i wpisywał tam aktualna listę okładek wszystkich osób które będą uczestniczyć w tej wymianie aby nie trzeba było szukać okładek po całym poście który może mieć kilka stron. Z góry zaznaczam, że większość okładek jakie podam są wykonane przez inne osoby czasem z większą lub mniejszą moja przeróbka. Jeśli ktoś zauważy tam swoją okładkę i będzie miłą do tego zastrzeżenia niech pisze do hallassa on usunie ta pozycje z listy.
Okładki podane przeze mnie są dobrej jakości czasem znajdą się troszkę gorsze lub niedopracowane, ponieważ dopiero co zaczynam bawić się grafiką ;). Zapraszam do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu ja co jakiś czas będę aktualizował listę. A oto ona:

Okładki i lable

Ally McBeal
Buffy
MacGyver
Prison Break
Robin of Sherwood
Shogun
Battlestar Galactica
Camelot
Heroes

Same okładki (lable zrobię w najbliższym czasie)

Pretender
The Lost

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych