Odcinek 074 - S04E09 - Enemy of My Enemy
Napisano 09.01.2012 - |13:35|
Napisano 22.01.2012 - |08:20|
Jones i Nina chcą zniszczyć świat(y) (i zamieszkać gdzie?) czy raczej uratować?
Czemu Nina tłumi zdolności Olivii i czy planuje jednak je wykorzystać w drugiej fazie?
I tak dalej. Cały czas mnóstwo pytań, na czele z: jakie dostaniemy zakończenie sezonu/serialu? Mnie zupełnie nie przeszkadza niby niski poziom s04, nie zależy mi też na 10 sezonach, tylko fajnie byłoby jednak czegoś się dowiedzieć na koniec.
Napisano 24.01.2012 - |12:38|
Ważne pytanie, to: Co Knuje Nina?
Znów Obserwator przewinął się po ekranie, aż przewinąłem, żeby się upewnić.
I Akcja podzielona na 2 światy. Bardzo fajnie się ogląda.
Napisano 25.01.2012 - |11:19|
Cliff na koniec całkiem niezły chociaż nie aż tak dobry jak ten z poprzedniego odcinka z pojawieniem się Jonesa, który chyba został teraz głównym czarnym charakterem. I trzeba przyznać, że swoją rolę gra bardzo dobrze, zresztą kiedy pojawiał się w 1 sezonie to też prezentował się pozytywnie. Zastanawiam się dlaczego pomaga mu alterBroyles, czy też jest shifterem czy to coś innego nim kieruje?
No i chyba zawiązuje nam się współpraca między oboma wszechświatami, a przynajmniej tak to wygląda.
Walternate przechodzi jakąś przemianę, stał się bardziej ludzki. Pytanie tylko czy tak jest faktycznie czy to tylko jest udawanie?
Ciekawe czy będą kontynuować wątek Obserwatora i co z ta krwią, do czego może się przydać?
No cóż wypada mieć tylko nadzieję, że dalej utrzymają poziom z tego odcinka.
Napisano 25.01.2012 - |15:13|
Też jestem ciekaw co za zakończenie tego sezonu wymyślili, skoro mówią że może funkcjonować też jako zakończenie całego serialu. Osobiście obawiam się że jednak jakiś cliff będzie.
Napisano 26.01.2012 - |22:48|
Napisano 27.01.2012 - |08:12|
Napisano 27.01.2012 - |14:53|
Sam odcinek zdecydowanie najlepszy w całym sezonie. Mam nadzieję, że nie wrócą teraz do jednowątkowych spraw, nie mających związku z główną osią fabuły.
Napisano 27.01.2012 - |18:21|
Olivia na początku odcinka przynosi Astrid próbkę krwi i każe szukać czegoś niezwykłego. Pod koniec poprzedniego spotyka postrzelonego Obserwatora. Tak sobie wykombinowałam, że krew musi być jego, bo jak nie to czyja?
Ja odniosłem wrażenie, że przyniosła jej swoją krew, to było po tym jak Peter powiedział jej, że potrafi przenosić się pomiędzy światami. Być może zaczęła coś podejrzewać.
Napisano 27.01.2012 - |19:35|
Napisano 01.09.2012 - |21:29|
Ciekawe czy w ogóle Walterowi uda się wrócić Petara do rzeczywistości poprzednich 3 sezonów.
Napisano 23.12.2012 - |15:03|
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 21.01.2013 - |22:15|
Ogólnie jednak czegoś mi do pełni zadowolenia brakuje, sam nie wiem, może jakieś większej tajemniczości, czegoś nieodkrytego, czegoś za czym się czeka, możę druga połowa będzie lepsza.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych