Skocz do zawartości

Zdjęcie

Unsupervised

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 05.01.2012 - |23:27|

Dołączona grafika

Opis:
Akcja skupia się na optymistycznych najlepszych przyjaciołach, Garym i Joelu, którzy prowadzą ciężkie życie nastolatków, próbując postępować słusznie bez pomocy rodziców.

Głosy postaciom podłożą Justin Long, Kristen Bell, Romany Malco, Kaitlin Olson i Alexa Vega, a także twórcy - Rosell i Hornsby. (hatak.pl)

Obsada:
David Hornsby - Joel
Justin Long - Gary
Rob Rosell - Russ
Kristen Bell - Megan
Kaitlin Olson - Carol and Danielle
Romany Malco - Darius
Fred Armisen - Martin
Alexa Vega - Christina
Scott Marder - Jojo
Sally Kellerman - Dyrektor Stark

Zwiastun:

http://www.youtube.com/watch?v=_pXLhQd5Vko

Premiera: 19.01.2012 r.

#2 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 01.02.2012 - |13:32|

1x01
Obejrzałem pilota i nie jest źle. Może nie wybuchałem śmiechem co chwila, ale miłe to wszystko dla oka. Na pewno pooglądam dalej i zobaczymy z czym to się je.
Z tego co widzę to za produkcję odpowiada część osób z It's Always Sunny in Philadelphia. Tamten serial mnie zupełnie nie porwał, a ten póki co miły i przyjemny w odbiorze.
  • 0

#3 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 02.02.2012 - |08:52|

@delta

O, to wszystko wyjaśnia skąd takie porąbane pomysły jak sąsiad obserwujący kangury i zakochujący się w jednej kangurzycy ;)
Z oceną się wstrzymuję, może być całkiem nieźle.

Użytkownik Dżakas edytował ten post 02.02.2012 - |08:52|

• 0

#4 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 02.02.2012 - |09:17|

Motyw z kangurem najlepszy z całego odcinka. Zresztą sama postać tego maczo chyba najciekawsza obok tego ojczulka z hiszpańskim akcentem.
  • 0

#5 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 16.04.2012 - |18:48|

Widziałem kilka odcinków i długo zastanawiałem się co napisać o tym serialu, skwituję tak: nie jest to zły serial, ale dobry też nie.

Podkładane głosy w porównaniu do obsady Archera to nie ta liga. Główni bohaterzy zaczynają irytować po jakimś czasie swoją naiwnością i optymizmem, najlepiej się ich oglądało jak przebywali w obecności dziewczyny i czarnego chłopaka.
  • 0

#6 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 16.04.2012 - |23:50|

Widziałem całość i moim zdaniem głosy są bardzo dobre. Zwłaszcza Hornsby i Long odwalają dobrą robotę, chociaż innych też przyjemnie się słucha. Niemniej jednak serial rewelacyjny nie jest, taki akurat na odmóżdżenie się.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych