Odcinek 065 - S05E01 - Lost
Rozpoczęty przez
Toudi
, 03.01.2012 - |16:06|
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.04.2012 - |21:20|
Tak świetnego startu to się nie spodziewałem. Tajemniczo, mrocznie, dramatycznie... co to się porobiło w tej Eurece?
Napisano 17.04.2012 - |21:35|
Kręcą w tej Eurece tymi światami, że nawet Dick by się nie powstydził ich pomysłów...
Ciekawe co porabia "prawdziwy" Carter. W końcu to on jest ciągle ten sam od początku serialu (chyba, nie?).
Ciekawe co porabia "prawdziwy" Carter. W końcu to on jest ciągle ten sam od początku serialu (chyba, nie?).
Napisano 17.04.2012 - |21:57|
Wydaje mi się, że jedyny 'prawdziwy' czyt. 'oryginalny' jest Henry. On kiedyś cofnął cały świat a potem wymazał Carterowi pamięć, czy jakoś tak Jakiś czas potem znalazł w ekipie 1940 i w sumie jest ciągle na bieżąco.
Brr zawsze mnie ciarki przechodzą jak widzę przyszłość z uśmiechniętymi robotami, które zniewalają ludzi. Pewnie kolejnym odcinku dla odmiany zobaczymy 'prawdziwego' Andy'ego z dobrej strony
Brr zawsze mnie ciarki przechodzą jak widzę przyszłość z uśmiechniętymi robotami, które zniewalają ludzi. Pewnie kolejnym odcinku dla odmiany zobaczymy 'prawdziwego' Andy'ego z dobrej strony
Napisano 18.04.2012 - |14:38|
Carter też oryginalny, tyle że ma nieco dłuższą historię, bo zaliczył jeszcze kilka lat w przyszłość w linii zmienionej przez Henry'ego (to właśnie to mu wymazał).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych