Odcinek 064 - S04E21 - Do You See What I See
Rozpoczęty przez
Toudi
, 07.12.2011 - |11:15|
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.12.2011 - |11:15|
Odcinek świąteczny Eureki. Podobnie jak w zeszłym roku z 4x10.
W miasteczko uderza fala, która zmienia wszystko w animację. Jeep szeryfa staje żywy, a Jo zamienia się w księżniczkę.
W miasteczko uderza fala, która zmienia wszystko w animację. Jeep szeryfa staje żywy, a Jo zamienia się w księżniczkę.
Napisano 07.12.2011 - |22:51|
Fajny odcinek, duzo ubawy. Tylko jedna metamorfoza mi sie nie podobała - ta w które zrobieni byli z gliny.
Najlepiej wyglądała Jo jako księżniczka (wersja z ptaszkami) i na końcu wersja anime.
Zasmucił mnie komunikat na końcu odcinka o tym, że nadchodzący sezon będzie ostatni .
Najlepiej wyglądała Jo jako księżniczka (wersja z ptaszkami) i na końcu wersja anime.
Zasmucił mnie komunikat na końcu odcinka o tym, że nadchodzący sezon będzie ostatni .
Napisano 07.12.2011 - |23:15|
Modes spokojnie, nie panikuj, będą go emitować dwa lata.
Napisano 08.12.2011 - |20:22|
Jak do tej pory cała Eureka wchodziła mi jak ostry nóż w masło....a to? "Rence" mi opadły. Chociaż Taggert jako misiek polarny był rozbrajający Za niego jedno oczko do góry.
Napisano 12.12.2011 - |19:47|
O rany - jestem zagorzałym oglądaczem Eureki ale takiej kichy i porażki dawno nie widziałem. Nawet moje zaślepienie tym serialem nie spowoduje oceny większej niż 1. Dno, muł, wodorosty a pod spodem puka Doda.
Jakaś moda teraz na takie infantylne kreskówkowe badziewie. Żenada roku. A zeszłoroczny odcinek był naprawdę niezły,. Chociaż w W13 sie sprawili bo tego tu się nie da oglądać.
Jakaś moda teraz na takie infantylne kreskówkowe badziewie. Żenada roku. A zeszłoroczny odcinek był naprawdę niezły,. Chociaż w W13 sie sprawili bo tego tu się nie da oglądać.
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."
Napisano 13.12.2011 - |00:52|
Mi się wyjatkowo podobalo, myslalem,z e abrdzo szybko wyłącze, ale rpzypadło mi do gustu - szczegolnie końcówka w stylu anime
W13 warto obejrzeć?
W13 warto obejrzeć?
You are what you believe yourself to be
Napisano 13.12.2011 - |12:52|
IMO W13 niezły - Pete nagle znajduje się w świecie gdzie nigdy nie istniał a W13 rządzi MacPherson. Lekko podeszło we Fringe i Petera (jeśli oglądasz). O niebo lepsze niż kreskówki. Znaczy się kreskówki nie są złe - np. Tom i Jerry - ale nie w serialach typu Eureka... Ale co kto lubi.
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."
Napisano 14.12.2011 - |00:21|
No... odcinek jak dal mnie do kitu ..... Serial zapowiadał się fajnie a teraz... no ale jest jeszcze 1 sezon i nie chce żeby go skasowali .... nadal może się rozkręcić.... ten serial ma wielki potencjał ale niech nie robią z niego melodrammatu i nie zmieniają w środku całej fabuły bo to jest bez sensu..... niech powruci stara dobra eureka.... kurcze 1 sezon genialny a potem..... jak go skasują w sumie dobrze ale jakby zrobili choć troche starą dobra eureke al eno cóż wiele seraili straciło bones house i inne ..... nie wime dlaczego skasowali sgu bo by lo fajne ale cóż....
Napisano 19.12.2011 - |23:16|
Zobaczył specjalny odcinek, niestety ale popieram większość, słaby odcinek. Cięcie kosztów przez Syfy zdecydowanie nie służy ich serialom i Eureka jest przykładem powolnego zarzynania serialu przez politykę stacji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych