Odcinek 139 - S07E13 - Knocked Up
Napisano 06.02.2012 - |19:32|
- jak trzeba to Sam się też nie obcyndala. Jakby nie było to swoją bratanice zabił.
- boby można już raczej śmiało założyć, jest duchem (aha kto miał racje)
- można nadmienić też, że była scena z dziewczyną. Niby nic ale ostatni raz była taka, o ile mnie pamięć nie myli, chyba z anielicą ,a to był jeszcze 4 sezon.
Generalnie to brakuje mi dziewczyny na dłużej w sezonie. Taka "evil bich" jak Bella czy Ruby(pierwsza aktorka) były całkiem niezłym dodatkiem do serialu.
Napisano 07.02.2012 - |00:10|
Kiedy pokazywali scenę łóżkową Deana, zastanawiałem się czemu braciszkowie nie mogą mieć jakiejś normalnej relacji z kobietami? I co będzie próbowało zabić Deana za chwilę. No przecież nie pokazywaliby takiej sceny, gdyby nie miało coś niezwykłego nie miało z tego wyjść.
I potem, gdy córeczka dorastała, miałem małą nadzieję, że jednak jakieś genetycznie przekazywane informacje spowodują zmiany u małej, ale niestety, okazała się zła jak wszystkie inne... A szkoda, bo mogli mieć interesujących sprzymierzeńców do walki z lewiatanami.
Wątek z profesorkiem jakiś niewykorzystany, a mogli pokazać przemianę braci w Bobbiego, znaczy się w łowcę z dojściami i kontaktami. Ale zostali jak byli zwykłymi ulicznikami.
W sumie najciekawiej prezentuje się wątek ewentualnego ducha. Chyba, że to ktoś z góry.
Napisano 11.02.2012 - |22:21|
Dlatego jeżeli mają być łowcami to nie mogą pozwolić sobie na niedzielne obiadki.
Napisano 24.03.2012 - |22:24|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 07.09.2012 - |18:14|
Wygląda na to, że Bobby został jednak duchem. Zatem może wróci jeszcze aktor na odcinek czy dwa, Byłoby fajnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych