Odcinek 012 - S02E06 - Secrets
Napisano 20.10.2011 - |18:07|
Napisano 21.11.2011 - |19:34|
Odcinek nudny jak nigdy
Użytkownik Kiz edytował ten post 21.11.2011 - |19:35|
Napisano 21.11.2011 - |23:08|
A ci w szopie to co? Ostatnio te śmieszne drewniane drzwi wyleciały z futryny, a teraz nic i u licha czemu żaden z mądrych się w końcu tym tematem nie zainteresuje?
Sceny z Andreą i Shanem też śmieszne, zamiast uciekać autem to sobie jeszcze postali chwilę i postrzelali do zombie, a co tam nam szkodzi? A i co nagle benzyna na wycieczki się znalazła?
Właściwie to odcinek na 1, podwyższyłem tą notę tylko za złamanie nogi kurze:), uratowanego konia:) i że się koniec końców uśmiałem z Ricka i Lori:)
P.S. jeszcze jedno - po co to żarcie dla tych z szopy? przecież wszędzie po mieście łażą, nic nie jedzą, a się dobrze mają.
Czy to nie nasza Sophia za oknem?
Użytkownik Macmax edytował ten post 21.11.2011 - |23:24|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 22.11.2011 - |10:23|
Użytkownik Kiz edytował ten post 22.11.2011 - |12:48|
Napisano 22.11.2011 - |10:32|
EDIT
Jeszcze tak mi się rzuciło w oczy, że bez sensu jeżdżą do miasta narażając się na ataki zombiaków żeby przywieźć zapasów w papierowej torbie zamiast podjechać tam tą swoją półciężarówką, oczyścić ten sklep i trzymać zapasy na farmie.
Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 23.11.2011 - |10:51|
Napisano 23.11.2011 - |14:10|
Lori i jej mimika twarzy to jedna wielka tragedia. Nie da się na nią po prostu patrzeć na trzeźwo. Czekam żeby ją zombiaki pożarły razem z jej nienarodzonym dzieckiem. Myślę że wszyscy odetchną z ulgą.
Działania naszej grupy zupełnie bez ładu i składu. Kto tam pisał ten scenariusz? Wiem że obcięli im fundusze i musieli akcję do lasu przenieść żeby taniej wyszło, ale ile można. Od czasu do czasu zafundują nam wycieczkę do jakiegoś sklepu czy miasteczka, w którym odstrzelą paru zombiaków i tyle.
Sophia powinna już dawno nie żyć, ale coś czuję, że w finale któregoś tam sezonu w końcu ją odnajdą
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem obiema rękami. Wygląda na to, że od myślenia to tam nie ma nikogo.Jeszcze tak mi się rzuciło w oczy, że bez sensu jeżdżą do miasta narażając się na ataki zombiaków żeby przywieźć zapasów w papierowej torbie zamiast podjechać tam tą swoją półciężarówką, oczyścić ten sklep i trzymać zapasy na farmie.
Jak nic się nie zmieni to chyba spasuję, chociaż cały czas mnie ciekawi co tam będzie dalej.
Napisano 24.11.2011 - |01:43|
Napisano 24.11.2011 - |21:43|
Napisano 25.11.2011 - |10:17|
Czyli musiał szepnąć Rickowi coś innego, coś co wypłynie w dalszej części sezonu, a przynajmniej mam taką nadzieję i dodatkowo okaże się czymś naprawdę ważnym dla całej historii.Ale rzeczywiście co z tym szeptem Jennera. Całą końcówkę czekałem aż Rick powie: "a ja już dawno wiem".
Sporo wątków ogólnie jest w tym serialu uciętych albo póki co zupełnie ignorowanych jak chociażby Merle. Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi i to nie tylko w formie majaka w głowie Daryla.
Napisano 25.11.2011 - |11:22|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »