Użytkownik johnass edytował ten post 03.12.2011 - |14:24|
Odcinek 073 - S04E08 - Back to Where You've Never Been
Napisano 18.10.2011 - |19:47|
Napisano 14.01.2012 - |21:34|
Napisano 14.01.2012 - |23:56|
kim jest ten koleś od zmiennokształtnych? był na pewno ale go nie pamiętam już, rozumiem że alterBroyles jest shifterem
edit: ok już wiem, Mr. Jones z s1
Użytkownik Me Myself and I edytował ten post 15.01.2012 - |00:02|
Napisano 15.01.2012 - |14:57|
Alternatywny świat oczywiście na plus, tak jak i tamtejsza Olivia .
Napisano 16.01.2012 - |00:15|
Napisano 16.01.2012 - |12:16|
Napisano 16.01.2012 - |13:10|
Napisano 17.01.2012 - |21:27|
kim jest ten koleś od zmiennokształtnych? był na pewno ale go nie pamiętam już
Nazwiska nie pamiętam ale w pierwszym sezonie był jednym z wrogów (ten co teleportował się z celi w niemczech).
W odcinku pojawił się żarcik:
Lee: Jeśli to coś zamknie się,gdy będę przechodził. Co wtedy?
Peter: Przekroi cię na pół.
Peter: Zabiłem tak jednego gościa.
Peter: Bez obaw, był czarnym charakterem.
Dziwnym trafem żarcik był właśnie o tym panu.
Napisano 18.01.2012 - |10:58|
No i co z tym Obserwatorem, myślałem, że ich się nie da zabić czy zranić, a tu chłopak ewidentnie krwawił i to chyba od postrzału.
Wychodzi też na to, że w alternatywnym świecie co drugi to shifter (Jason, chyba Broyles). No i kto stoi za tym zmiennokształtnymi bo wcześniej wydawało mi się, że to Waltarnate, ale teraz wychodzi, że to ktoś zupełnie inny. Czyżby Mr Jones?
No i skąd tam się wziął ten Mr Jones, wydawało mi się, że gość zginął w 1 sezonie. Chyba że jeśli zginął z ręki Petera, a ten nie istnieje w tamtym wymiarze to i Jones żyje. Strasznie to wszystko zagmatwane. Niedługo jeszcze Bell powróci, o ile to właśnie on nie stoi za tymi shifterami.
W sumie sporo nowych pytań, które mam nadzieje rozbujają w jakiś ciekawy sposób akcję w kolejnych odcinkach.
Napisano 24.08.2012 - |21:16|
Napisano 23.12.2012 - |08:40|
Nie podoba mi się to, jak Peter przedostaje się na drugą stronę - przecież tak na logikę Olivia (wraz z Lincolnem) popełnia gigantyczne głupstwo, uruchamiając maszynę, która poprzednim razem nieomal doprowadziła do zniszczenia jednego ze światów! Jak możliwe, że za to nie beknie? Druga Olivia (z drugim Lincolnem) też nie sprawiają wrażenia do końca odpowiedzialnych, łamiąc protokoły i robią mnóstwo rzeczy za plecami swoich szefów.
A co do Sekretarza Bishopa i jego związków ze zmiennokształtnymi - kurczę, naiwny może jestem, ale jakoś mu wierzę!
Do osób narzekających, że Jones, Broyles itp. żyją, a Charliego nie ma - otóż te dwa nowe światy (a w tej chwili połączone jako jeden!) to NOWE ŚWIATY ALTERNATYWNE, w których (znów!) pewne rzeczy są takie same jak w 'naszych' wszechświatach, a niektóre się dość znacząco różnią.
Użytkownik Haes edytował ten post 23.12.2012 - |08:50|
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 20.01.2013 - |20:05|
Generalnie z lekka się pogubiłem z jakiego świata w końcu jest Peter? Wydawało mi się że jest synem Walternat'a, ale jednak jest inaczej. I ten Jones - przecież nie żyje, ale faktycznie może być zmiennokształtnym, podobnie jak ten alternatywny Broyles, trzeba przyznać że zakręcili tym serialem, ale w końcu to ci sami ludzie co przy "Loście"
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych