Użytkownik johnass edytował ten post 28.10.2011 - |20:10|
Odcinek 072 - S04E07 - Wallflower
Napisano 18.10.2011 - |19:46|
Napisano 19.11.2011 - |07:00|
Sam w sobie tez byl kiepski i nieciekawy. Po tym odcinku cos we mnie peklo.. mam dosc czekania po 3 tygodnie na srednie odcinki.. sezon ruszyl ile, 2 miesiace temu ? a jestesmy teraz na 7 odcinku. Nie bylo w tym sezonie zadnego odcinka, zadnego po ktorym zbieralo by sie szczeke z podlogi... oczekiwalem tego wlasnie po 7 jako pierwszym w tym sezonie i przed przerwa, a tu zapychacz..
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 19.11.2011 - |07:09|
Napisano 19.11.2011 - |17:45|
Użytkownik rasdel edytował ten post 19.11.2011 - |23:39|
Napisano 20.11.2011 - |15:31|
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 20.11.2011 - |15:32|
Napisano 20.11.2011 - |18:55|
Napisano 20.11.2011 - |19:12|
Napisano 25.11.2011 - |13:18|
No i czyżby jakiś mały romansik między Olivią i Lincolnem, nawet nieźle się to ogląda, lepiej niż to było w tym drętwym związku z Peterem.
A końcówka niezła, czyli wychodzi, że Olivia nadal szprycowana jest tym cortexiphanem, czy jak to tam się zwie, i to przez Ninę Sharp. Generalnie trochę zaskoczka z tym była bo Nina przez cały ten sezon przedstawiana była jako taka dobra ciocia co to przygarnęła Olivię i jej siostrę pod swój dach, a tu ciach takie coś. Czyli przygarnęła ją tak na dobrą sprawę tylko dla kontynuowania eksperymentu. Ciekawa sprawa, liczę że to jakoś pociągną dalej i dadzą sensowne uzasadnienie takiego postępowania.
Jak na finał jesieni to słabo, no ale gdzieś tam uzasadnieniem jest jakiś przełożony mecz bejzbola czy co to tam było.
Ogólnie ten sezon fajnie się ogląda, ale brakuje mi tego czegoś co było w poprzednim. Zero świata alternatywnego, Walternatora, Bolivii, Obserwatorów, jakiegoś bad guya przynajmniej na kilka odcinków. Pod tym względem jest słabo. Liczę że się to zmieni od stycznia i akcja ruszy z kopyta.
Napisano 26.11.2011 - |10:06|
Napisano 26.11.2011 - |12:24|
Słabiutko jak na fall finale. Liczyłem jednak na pociągnięcie wątku Petera i jego próby powrotu do swojej rzeczywistości, a tu było tego raptem pół minuty. Jedynie końcówka całkiem ciekawa, chociaż tak czułem, po tym jak do mieszkania Olivii wpadli ci goście że zaraz zobaczymy tam Ninę .
Z tego co mi wiadomo, to kolejny odcinek miał być fall finale, a został nim ten z powodu przesunięcia transmisji Fringe'a o tydzień. Obstawiam, że kolejny odcinek będzie ciekawszy
Napisano 01.12.2011 - |22:09|
Że niby romantyczny watek miedzy Lincolnem i olivia to zaskoczenie? Gdzie wyscie byliscie jak Olivia byla w drugim swiecie? Tam jasno jak na papierze bylo widac ze Lincoln czuje cos do Olivii. Dziwilem sie wtedy ze nie rozszerzaja watku. To ze teraz za to sie zabieraja nie jest zadnym zaskoczeniem.
Na razie chyba tylko 2 odcinki byly ciekawe, reszta slaba
Mnie sie wydaje ze Nina podawala Olivii jakis lek by zniwelowac efekty cortexiphanu, ktory dostawala jako dziecko.A końcówka niezła, czyli wychodzi, że Olivia nadal szprycowana jest tym cortexiphanem, czy jak to tam się zwie, i to przez Ninę Sharp.
Przynajmniej to tak wyglada.
No i mamy wytlumaczenie czemu COlivia (Olivia C - B juz mielismy , wiec ta z drugiego swiata to musi byc DOlivia ) była zaskoczona ta sprawa z 4tego odcinka i czemu nigdy nie miala stycznosci z innymi pacjentami tego eksperymentu (nasza Olivia miala kilka spraw z nimi zwiazane) - poniewaz dostaje lek ktory maskuje dzialanie cortexiphanu.
Jakby COlivia była szprycowana dalej tym lekiem to napewno by miala duzo potezniejsze umiejetnosci niz Olivia, a COlivia nie ma zadnych, co do teraz wydawalo sie dla mnie dziwne.
Napisano 23.08.2012 - |21:19|
No ale znowu nie było pokazanej drugiej strony. Jak dla mnie wątek współpracy obu stron powinien być przewodni, a tu praktycznie całkowicie od tego odchodzą. Oby szybko zresetowali ten nowy wymiar i wrócili do tego co było w sezonie 3.
Napisano 22.12.2012 - |15:08|
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 17.01.2013 - |23:00|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych