konwenty za granica
Napisano 07.10.2011 - |02:02|
Kilka lat temu przeprowadzilam sie do UK i do dzis wielbie dzien, w ktory sie na to zdecydowalam, poniewaz gdybym zostala w Polsce chyba nigdy nie mialabym okazji brac udzialu w tak niesamowitych konwentach jakie sa tutaj organizowane (no chyba ze bym w lotka wygrala )
Pare lat temu, gdyby ktos mi powiedzial, ze bede miala okazje spotkac aktorow z mojego ukochanego serialu, zasmialabym mu sie w twarz Bylo ciezko na poczatku - ale zdecydowanie warto!
Chcialabym sie zapytac czy ktokolwiek z Was byl/wybiera sie moze na ktorys z zagranicznych konwentow (UK, USA, Niemcy)? Sa tu moze jacys fani z UK? Wybieram sie najprawdopodobniej na Chevron 7.8 w lutym w Londynie... Amanda Tapping kusi Ale jeszcze sie zobaczy jak bede stala z pieniazkami i kto jeszcze sie tam pojawi... Jedyny minus tego wszystkiego to cena buuu D:
Poza tym splukalam sie prawie doszczetnie (a jeszcze bilet na samolot trzeba zarezerwowac...) kupujac bilet na konwent w Chicago, ktory podobno jest najlepszy pod sloncem i marzylam o nim odkad pamietam!!!! Moze jacys fani z USA tez tu sa?
Pozdrawiam
Napisano 20.10.2011 - |05:22|
Napisano 22.11.2011 - |21:45|
polecam ta stronke ---> http://stargateactor...s.blogspot.com/ - tu mozna sie dowiedziec kto i gdzie sie pojawi, bo aktorzy jezdza tez na uniwersalne konwenty sci-fi, nie tylko te poswiecone SG
Napisano 24.11.2011 - |18:30|
Użytkownik Sagasimon edytował ten post 24.11.2011 - |18:38|
Napisano 30.12.2011 - |17:25|
Ktos mialby ochote pozbierac pieniazki do lipca i nawiedzic Londyn moze?
Napisano 11.02.2012 - |00:39|
Napisano 06.03.2012 - |21:48|
17-20 maj 2012 w Dusseldorfie obędzie się fedcon na którym pojawi się Richard Dean Anderson, Joe Flanigan, Teryl Rothery, Kavan Smith (Evan Lorne SGA), Erick Avari (Kasuf z SG-1) oprócz tego masa typów ze Star Treka min: William Shatner ale tym sie nie jaram W każdym bądź razie zapowiada się niezła impreza bilety 109 Euro na 3 dniowy konwent. Vipowskie wloty juz wyprzedane a szkoda...
bo tak na dobra sprawe to jest konwent Star Trek jakby nie patrzec hahaha tez sie nie jaram
No ja mialam nie jechac bo mam konwent w Londynie i Chicago latem, a potem kolejny konwent Stargate w UK w listopadzie... No i [beeep] - juz zabookowalam sobie lot do Dusseldorfu bo normalnie RDA to nie podaruje szansa jedna na milion - on tak rzadko na konwentach sie pokazuje!!!! Ide na kompromis i kupuje bilet tylko na jeden dzien (sobote), omine chyba Joe bo widzialam go w pazdzierniku juz i znowu go zobacze w Chicago, to nie bede kasy tracic... cienko piszczy w tym roku haha tak to byla posucha a teraz wszyscy sie na konwentach pokazywac chca!! zero szacunku dla mojego portfela
to jest cennik zdjec i autografow:
RDA - autograf wypisany wczesniej to 70 a osobiscie 120!! w szoku bylam ze zdjecie z nim *tylko* 40 w porownaniu
wybierasz sie moze?
Użytkownik Sagasimon edytował ten post 06.03.2012 - |21:54|
Napisano 14.03.2012 - |22:15|
Napisano 30.03.2012 - |00:42|
no chodz chodz na Fedcon!!!! bedzie razniej ja tam sie pogubie i zwariuje sama niemieckiego ni w zab a con ogromny i podobno generalny chaos tam panuje! juz mi sie panika wlacza!!! czy ja wszystkich znajde? czy ze wszystkim zdaze? fajnie ze panele sa pod rzad w sobote Joe i Kavan, potem RDA i na koncu Teryl. od 17-20:30 siedze i robie maslane oczy do sceny
Napisano 31.03.2012 - |17:39|
Napisano 31.03.2012 - |18:47|
szykuje się mały suprise ;D
Napisano 01.04.2012 - |21:02|
FEDCON XXI - myślę że na dniach będzie o tym sporo na gwrota.com i forum.gwrota.com
szykuje się mały suprise ;D
surprise? jaki surprise? jakas delegacja z Polski sie wybiera? mowcie mowcie! bo ja sama jade i sie boje ze sie pogubie i zamotam sama buuuu~~
Napisano 04.04.2012 - |15:35|
portal gwrota.com dostał akredytacje prasowe to dwa,
staramy się o wywiad z aktorami ze świata SG.
Plus w planach jest zbieranie pytań do RDA i innych aktorów.
cały czas niechece zapeszać bo dużo jeszcze zostało do ustalenia.
Napisano 05.04.2012 - |09:41|
hmmm... moze byc ciezko z wywiadami ale trzymam kciuki mam nadzieje, ze wszystko pojdzie gladko i sprawnie!
koniecznie bede musiala Was tam znalezc i pomachac jesli sie da w tym tlumie
Napisano 06.04.2012 - |00:37|
Hotel juz zabookowany, bilecik na fotke zamowiony
Collectormania
Użytkownik Sagasimon edytował ten post 06.04.2012 - |00:38|
Napisano 07.04.2012 - |10:51|
Jason Mamoa Stargate, Game of Thrones
Andrew Lee Potts Primeval
Hannah Spearitt Primeval
David Bradley Harry Potter, Game of Thrones
Natalia Tena HP, Game of Thrones
Richard Kiel James Bond
Eric Avari The Mummy
Wayne Mardle Darts Player
Dennis Priestly Darts Player
tych bym chętnie poznał ;D
ale to zadaleko.
Napisano 08.04.2012 - |14:23|
będzie tam kilku ciekawych gości:
Jason Mamoa Stargate, Game of Thrones
Andrew Lee Potts Primeval
Hannah Spearitt Primeval
David Bradley Harry Potter, Game of Thrones
Natalia Tena HP, Game of Thrones
Richard Kiel James Bond
Eric Avari The Mummy
Wayne Mardle Darts Player
Dennis Priestly Darts Player
tych bym chętnie poznał ;D
ale to zadaleko.
Eric Avari to dla mnie SG-1 a nie Mummy
no ja sie ciesze na Louise z Sherlocka i Natalie z HP mam fuksa, ze Milton Keynes 2 godz drogi ode mnie kolezanka z Danii przylatuje dla Jasona haha! Mega poswiecenie
Napisano 23.04.2012 - |02:29|
Chevron 7.9
Napisano 17.12.2017 - |15:27|
Witam,
czy ktoś wybiera się na poniższe konwenty w Anglii?
11-13.05.2018 Blackpool, Wielka Brytania: konwent "The Ultimate" dla fanów: Supergirl, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Flash, Arrow, Gotham
http://www.seanharry...ents/ultimates/
15-17.06.2018 Birmingham, Wielka Brytania: konwent Enchanted dla fanów serialu Once upon a time
http://www.seanharry...ents/enchanted/
Mile widziane osoby podróżujące z Polski
Pozdrawiam
Monika z Warszawy
Ulubione seriale:
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: konwenty, uk, niemcy, chevron, usa
Filmy →
Filmy →
A-D →
A Single Shot (2013)Napisany przez Stingwood , 27 cze 2013 jeden, strzał, thriller, usa i 4 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych