Zapraszamy do dyskusji.
Odcinek 045 - S03E01 - The Purple Piano Project
Rozpoczęty przez
johnass
, 22.09.2011 - |09:17|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.09.2011 - |09:17|
Napisano 22.09.2011 - |23:02|
Świetny odcinek i wybitne rozpoczęcie sezonu. Glee nadrobiłem podczas wakacji, dwa sezony skończyłem oglądać pod koniec sierpnia.. i po prostu nie mogłem się doczekać dalszej kontynuacji. "Purpurowe pianina" dają nadzieję na to, że kolejny już sezon spełni oczekiwania. Szczerze się przyznam, że nie odczułem jakiegoś znacznego spadku poziomu od 1 do drugiego sezonu. Ale to pewnie wina tego, że oglądałem odcinek za odcinkiem, jak jeden był słabszy to kolejny był dobry i jakoś to leciało. Nie wiem czy kiedykolwiek Glee było słabe ogólnie bardzo mi się podoba i nie ma się czego przyczepić.
Nie oglądałem The Glee Project więc nie wiem czy ta nowa (gościnna?) rola tej dziewczyny co słabo śpiewała jest tą zapowiadaną osobą z tego programu? Coś mi się wydaje że jednak tak, ale żeby wystąpić w Glee musiała naprawdę nieźle śpiewać więc nie rozumiem trochę tego zabiegu twórców. Z chęcią posłuchałbym czegoś "lepszego" w jej wykonaniu. Pozbyli się Sama, Zizes a przyszedł Blaine. Wg. mnie to dobrze, dość już tych którzy są od "parady" (wystarczy Mike), tutaj potrzeba ludzi którzy potrafią zaśpiewać.
Nie oglądałem The Glee Project więc nie wiem czy ta nowa (gościnna?) rola tej dziewczyny co słabo śpiewała jest tą zapowiadaną osobą z tego programu? Coś mi się wydaje że jednak tak, ale żeby wystąpić w Glee musiała naprawdę nieźle śpiewać więc nie rozumiem trochę tego zabiegu twórców. Z chęcią posłuchałbym czegoś "lepszego" w jej wykonaniu. Pozbyli się Sama, Zizes a przyszedł Blaine. Wg. mnie to dobrze, dość już tych którzy są od "parady" (wystarczy Mike), tutaj potrzeba ludzi którzy potrafią zaśpiewać.
Napisano 23.09.2011 - |10:24|
Z Glee Project to była napewno ta sobowtórka Rachel na spotkaniu kandydatów na studia w NYADA. (ale nie była winnerem tylko runner-up)
Napisano 23.09.2011 - |19:42|
Aha, no tak, dzięki za odpowiedź. B. ładnie śpiewała
Napisano 25.09.2011 - |09:04|
http://en.wikipedia....ject#Contenders Widać było dwóch zwycięzców ale jeden nie ma strony nawet.
Napisano 25.09.2011 - |10:56|
No ten odcinek był dobry. Nie wyróżnił się specjalnie. A boje się że ten sezon będzie lipny trochę. Bo ja oglądam ten serial też dla muzyki i śpiewów a w 3 sezonie ma być tego znacznie mniej.
Napisano 25.09.2011 - |16:31|
A kto powiedział że mniej? Ja bym nie czytał żadnych spoilerów. Piosenki będą w każdym odcinku jak dotychczas. Chodzi tylko o to by się dało ich posłuchać, aby ich dobór był w miarę strzelony. Ja np. osobiście czekam aż zaśpiewają piosenki które znam z telewizji czy radia, te musicalowe średnio mnie interesują ale też się posłucha.
Napisano 25.09.2011 - |20:28|
Kilka razy nawet czytałem, że twórcy w 3 sezonie będą chcieli bardziej pokazać uczniów i ich życie czy coś takiego. Ma być znacznie mniej wykonywania piosenek, a więcej zwykłego gadania. Może też dlatego, po przeczytaniu tych niusów widownia "Glee" nie była oszałamiająca. W 2 sezonie była na poziomie (z tego co się orientuję) ponad 10 mln. A Premierę 3 sezonu obejrzało 9.21 mln. Ale rating niezły bo 4.0.
I też tak jak ty wolę posłuchać piosenek znanych z TV czy radia niż z miusicali czy coś takiego. Albo tak, że piosenki są nowe. Znane xD.
I też tak jak ty wolę posłuchać piosenek znanych z TV czy radia niż z miusicali czy coś takiego. Albo tak, że piosenki są nowe. Znane xD.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych