Odcinek 130 - S07E04 - Defending Your Life
Napisano 15.10.2011 - |11:46|
Tzn. sama sprawa zapowiadała się fajnie ale proces rozwalił wszystko, nie lubię odcinków ze sprawami sądowymi, a mam wrażenie że niemal każdy serial upiera się by mieć choćby jeden taki.
Druga sprawa to myślałem że aniołki powybijały już większość "bogów"
Napisano 15.10.2011 - |16:00|
odcinek mogl byc odbry, a byl taki o
Napisano 18.10.2011 - |20:01|
Oglądam wyłącznie z sentymentu, nie bardzo wiem po co to twórcy ciągną dalej? - 5/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 23.10.2011 - |11:58|
A najlepszy był powrót Jo, biorąc pod uwagę, że takie odcinki z reguły są koniec sezonu, to umieszczenie go w środku pierwszej połowy jest dobrym pomysłem. Trochę szkoda tylko, że takie powroty nie wnoszą więcej, np dłuższych prześladowań.takiego ducha.
Ogólnie, to nie jest zły sezon SN, lepszy od poprzedniego.
Napisano 07.03.2012 - |22:17|
Leviatany idą w odstawkę jak zawsze w ciągu sezonu wątek główny, ale tym razem to bardziej wybaczalne niż w czasie apokalipsy. Wtedy stand-alone'y strasznie się rzucały w oczy, teraz mniej.
Na plus, że nie było do tej pory odcinka bez Bobby'ego. Skoro Misha już nie jest w obsadzie to jego mogliby awansować.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych