Użytkownik johnass edytował ten post 19.09.2011 - |13:11|
Odcinek 067 - S04E02 - One Night in October
Napisano 16.09.2011 - |14:33|
Napisano 01.10.2011 - |11:09|
Napisano 01.10.2011 - |13:40|
Napisano 01.10.2011 - |15:31|
Napisano 01.10.2011 - |17:42|
Smierc charliego nie miala nic wspolnego z Peterem.Jeśli tak, to dlaczego "naszego" Charliego nie ma?
Smirec Broyles byla bezposrednio zwiazana z Peterem. Nasza Oliwia przeszla do drugiego swiata po Petera i Broyles pomogl jej uciec jak zostala zlapana. W "aktualnej" wersji wydarzen Olivia znalazla sie w tamtym swiecie poniewaz ja tamci porwali (nie bylo powiedziane jak uciekla, ale napewno bez pomocy Broyles;a).
A ogolnie to jakos nudny ten odcinek. Ale wydaje mi sie ze z czasem coraz wiecej bedzie sie dzialalo az do wielkiego finalu.
Napisano 01.10.2011 - |18:58|
czuje sie jakby od finalowego odcinka poprzedniego sezonu nic sie nie ruszylo, ani jedno pytanie ktore zadalem sobie po finale nie zostalo ruszone, dorzucili jedynie obserwatora, ktory mogl unicestwic calkiem petera i tego nie zrobil...
Napisano 03.10.2011 - |00:20|
R.I.P. StarGate ![]()
TauriCon still alive ![]()
Napisano 04.10.2011 - |20:53|
No chyba że skasują serial w połowie sezonu - wtedy będę wkurzona, że marnowali cenne odcinki na zapychacze
W okolicach 5-6 odcinka powinno się coś ruszyć w głównym wątku.
Napisano 05.10.2011 - |07:58|
Jeżeli ktoś mówi, że się nie działo nic w głównym wątku w tym odcinku to chyba nie zna w ogóle serialu i niech lepiej wróci do oglądania pokemonów.
Ja mówię. Dla mnie główny wątek- o którym poza wstępniakiem na początku sezonu nic nie powiedziano- to naprawa dziur w światach. Nic się nie dzieje w tym temacie. Wątek Petera kończy się póki co na kilku pojawieniach się jako lustrzane odbicie i jedna kwestia mówiona. W tym momencie Fringe nie różni się niczym od poprzednich sezonów- znowu rozwiązywanie zagadek kryminalno-niezwykłych w obu światach. Fajne- ale nieświeże- przez to 4 sezon prawie nie powstał.
Co do twojego wtrętu o pokemonach: Pokemonów nie oglądałem (ty pewnie tak, skoro się na nich powołujesz), ale zawsze możesz dać linka do swojego profilu na nk...
Napisano 05.10.2011 - |08:20|
Cały czas mówisz, że tyle się działo w głównym wątku fanie pokemonó, więc prosze wytknij mnie, jako ciemnej czesci spoleczenstwa CO się działo w tym głównym wątku? Co z obserwatorami, peterem, maszyną, rozpadającymi sie wszechswiatami? jak sie do tego ma rozwiazanie zagadki zabojcy przez polaczone sily dwoch swiatów?Jeżeli ktoś mówi, że się nie działo nic w głównym wątku w tym odcinku to chyba nie zna w ogóle serialu i niech lepiej wróci do oglądania pokemonów.
nie mowie ze odcinek byl zly, byl bardzo dobry - sprawa byla jedna z ciekawszych, ale fabula stoi dokladnie w tym samym miejscu w ktorym stala 3 miesiace temu
Napisano 06.10.2011 - |17:45|
Napisano 10.10.2011 - |12:09|
Trochę nie za bardzo załapałem o co chodzi z tym alternatywnym Broyles'em. Z tego co pamiętam to gościowi się zmarło podczas ucieczki Olivii z tamtego świata na początku 2 sezonu. A tu gość żyje jakby nic się nie stało. Dziwna sprawa.
Śledztwo zdecydowanie na plus, jedno z lepszych w ogóle w historii Fringe.
Napisano 12.10.2011 - |12:48|
Wydział Fringe nie powinien być nawet tam wpuszczany bo i z jakiej paki?
A co do głównego wątku.
Wiemy że dzieciak został wymazany, wiemy że Broyce żyje, wiemy że Bolivia i Fred są razem.
I chyba tyle.
Ciekawe czy Walter jest nadal właścicielem MD.
Napisano 19.08.2012 - |09:12|
Na razie wszystko w miarę spójne. Ale ani słowa o tym jak wyglądała sprawa Petera, bo Walter nadal przeszedł na drugą stronę (skoro nadal jest bursztyn czyli dziury po drugiej stronie), czyli Petera ratować próbował, ale musiało mu się nie udać. Druga sprawa to jeśli nie ma Petera to jak bohaterowie pamiętają użycie maszyny? Tam po prostu sobie ją włączyli?
A co do innych shapeshifterów z premiery, to najlepiej by było gdyby to byli intruzi z trzeciego wszechświata. Tak dla dodatkowaego zagmatwania i wspólnego wroga dla obu wersji wydziału Fringe.
Napisano 20.08.2012 - |12:44|
Napisano 20.12.2012 - |09:46|
Wątek główny oczywiście leży i kwiczy. Walter mający kolejne zwidy i zsłuchy to nie to, na co czekam. Fakt, że pokazano wspólnie działające dwie Olivie i że nawiązała się jakaś współpraca między światami - ale czy (kolejny raz!) trzeba było zmarnować cały odcinek na pokazanie tego faktu
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 23.12.2012 - |11:34|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »