Skocz do zawartości

Zdjęcie

Up All Night

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 03.09.2011 - |01:12|

Dołączona grafika

Opis:
Jest to serial o nieco lekceważącym stosunku do rodzicielstwa. Głównymi bohaterami są Brinkley'owie. Regan z powodzeniem łączy życie rodzinne i zawodowe. Jest kochającą żoną, a jednocześnie kobietą sukcesu, która nie stroni od imprez. Gdy niespodziewanie odkrywa, że jest w ciąży, jej życie wywraca się do góry nogami.

Regan postanawia zrobić wszystko, by dziecko nie zmieniło jej dotychczasowych zawodowych obowiązków. Pomóc ma jej w tym jej mąż - Chris, który od momentu narodzin zostaje ojcem opiekującym się domem.

Dość szybko okazuje się, że nowe życie z dzieckiem, nie jest łatwe. Ciągły brak snu, nawracające obawy i presja stosowania zasad nowoczesnego wychowania sprawiają, że małżonkowie czują się coraz mniej pewny w roli rodziców.

Co więcej sytuacji nie sprzyjają niekończące się zachcianki i polecenia szefowej Regan. Ava jest ambitną i przewrażliwioną na swoim punkcie prowadzącą talk show.

Obsada:
Christina Applegate - Reagan
Will Arnett - Chris
Maya Rudolph - Ava
Nick Cannon - Calvin
James Pumphrey - Brian
Reid Ewing - Johnny Cope
Dustin McKamie - Tyson

Zwiastun:

Premiera: 14.09.2011 r.

#2 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 03.09.2011 - |11:06|

Czekam na serial.
  • 0

#3 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 16.09.2011 - |20:13|

Jestem po 1 odcinku. Może nie cały czas się śmiałem. Ale dość często. I jak już zacząłem się śmiać to porządnie, bo dużo było scen i tekstów naprawdę śmiesznych.
1 odcinek mi się podobał. Chociaż Apelgate, kojarzy mi się ostatnio z Sam, która ma amnezję. Ale tu daje całkiem nieźle radę. Podobało mi się i obejrzę następne odcinki.

PS PREMIERĘ serialu oglądało prawie 11 mln widzów na NBC!!! (10.95 mln i rating 3.7) Jak na tą stację to jest bardzo dobry wynik serialu.

8/10
  • 0

#4 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 16.09.2011 - |21:32|

No tylko, że ten tydzień jest jeszcze bez żadnej konkurencji. ;) Ratingi spadną mocno już za tydzień.
  • 0

#5 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 22.09.2011 - |06:20|

Jestem również po 1 odcinku - nic nie przykuło mojej uwagi, nie pamiętam żadnego zabawnego tekstu, zresztą od połowy przestałem zwracać uwagę na to co się dzieje na ekranie.
U mnie cancel.
  • 0

#6 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 22.09.2011 - |08:17|

Mnie też nie podeszło, po prostu nie widzę tego serialu na dłuższą metę.
  • 0

#7 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 04.10.2011 - |17:51|

Serial "Up All Night" dostał od NBC zamówienie na pełny 1 sezon!!! Dobra wiadomość.
  • 0

#8 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 22.11.2011 - |15:10|

Oprócz 22 odcinków, NBC zamówiło extra 2 odcinki do 1 sezonu! Więc 1 sezon "Up All Night" będzie liczyć 24 odcinki.
  • 0

#9 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 12.05.2012 - |09:03|

Serial dostał zamówienie od NBC na 2 sezon.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych