Zapraszamy do dyskusji.
Odcinek 040 - S04E09 - Miracle Day: The Gathering
Rozpoczęty przez
johnass
, 31.08.2011 - |19:33|
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 31.08.2011 - |19:33|
Napisano 06.09.2011 - |10:49|
4x09 The Gathering - dowiedzieliśmy się jak wygląda błogosławieństwo ale nadal nie wiemy czym jest, skąd się wzięło i czy ono ma wpływ na cud (pewnie ma wpływ ale w jaki sposób ?). Możemy się tylko domyślać.
Odcinek nadal trochę nudnawy typu znajdziemy twojego tatę, szukamy twojego taty, znaleźliśmy twojego tatę.
Rex taki genialny a przez 2 miesiące nie mógł namierzyć kreta w agencji ? Proszę...
Po 9 epizodach mam takie odczucie, że Amerykanie zarżnęli Torchwood swoim podejściem, zbytnio rozciągając całą fabułę.
Mam nadzieję że 4x10 The Blood Line podniesie poziom serialu o kilka punktów, ale w tym momencie nie spodziewam się zbyt wiele.
Wielka szkoda bo jest to jeden z moich ulubionych seriali.
Modlę się tylko aby w przyszłym sezonie Amerykanie nie maczali palców w Doctor Who, bo to będzie już katastrofa.
Odcinek nadal trochę nudnawy typu znajdziemy twojego tatę, szukamy twojego taty, znaleźliśmy twojego tatę.
Rex taki genialny a przez 2 miesiące nie mógł namierzyć kreta w agencji ? Proszę...
Po 9 epizodach mam takie odczucie, że Amerykanie zarżnęli Torchwood swoim podejściem, zbytnio rozciągając całą fabułę.
Mam nadzieję że 4x10 The Blood Line podniesie poziom serialu o kilka punktów, ale w tym momencie nie spodziewam się zbyt wiele.
Wielka szkoda bo jest to jeden z moich ulubionych seriali.
Modlę się tylko aby w przyszłym sezonie Amerykanie nie maczali palców w Doctor Who, bo to będzie już katastrofa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych